Gyomorégés ellen Ganoderma kávé

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

A legtöbb ember már tapasztalta, hogy milyen kellemetlen tud lenni a gyomorégés. Ráadásul az emberek több, mint 83 százaléka kávézik, amitől többeknek ég a gyomruk.

Gyomorégés ellenA kávé olyan élvezeti cikk, amiről nehezen lehet lemondani. Még akkor is nehezen tesszük le, mikor tudjuk, hogy ég tőle a gyomrunk. De van megoldás. Gyomorégés ellen már az is hatékony segítség lehet, ha hagyományos kávénkat lecseréljük ganoderma kávéra.

A gyomorégés okai

A gyomorégés okai az esetek döntő többségében a helytelen táplálkozásra vezethetők vissza. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk kezelni a gyomorégést, először szemügyre kell vennünk táplálkozásunkat. Ha túl sok húsfélét, édességet, tejterméket veszünk magunkhoz és ehhez képest nagyon kevés zöldségfélét, gyümölcsöt, akkor bizony gyakran tapasztalhatunk gyomorégést.

Másik leggyakoribb kiváltó oka a gyomorégésnek a stressz. Sokszor nem tudunk azonnal változtatni azon, hogy kevesebb stressz érjen minket. De apró lépésekkel, folyamatosan kiiktatva a kiváltó tényezőket, sikerülhet. A stressz nemcsak a gyomorra megy rá, fejfájást is gyakran okoz. Fejfájásra citromos kávé a legjobb, ha meg akarunk maradni a természetességnél.

Megoldás gyomorégés ellen

Gyomorégésre sokféle gyógyszert ajánlanak, de sokszor jobban szeretünk a természetesebb megoldásokhoz folyamodni. Az egyik legjobb lúgosító hatású táplálék kiegészítő a Ganoderma gyógygomba. Semlegesíti a savakat, ezáltal megszüntetheti a gyomorégést is. Por vagy kapszula formájában is kapható. Ganoderma kávéRendszeresen kávézóknak jó hír, hogy kávéba is beleteszik a Ganoderma gombát. Így akár el is felejthető a kávézás közbeni gyomorégés. Újra kellemes lehet a reggeli kávés rituálé. Ganoderma kávét egyre több helyen lehet beszerezni, de nem mindegy, milyen kávét iszunk. Van, amelyik olcsó, de nem elég hatékony. Van, ami hatékony, de nagyon drága. Én a DXN ganoderma tartalmú kávéit ajánlom. Nagyon finom, arabica kávéból készül, magas hatóanyag tartalmú és az ára is kedvező.

Gyomorégés ellen érdemes ezeket is megfogadni:

  • naponta többször együnk kevesebbet
  • együnk több lúgosító ételt és kevesebb savasító ételt
  • mozogjunk rendszeresen
  • kerüljük a stresszhelyzeteket, amennyire tudjuk

Ganoderma kávéval kapcsolatos kérdéseidet felteheted a +36 70 419 1099 telefonszámon is!


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások