Gyomorégés ellen Ganoderma kávé

DXN kávé

A legtöbb ember már tapasztalta, hogy milyen kellemetlen tud lenni a gyomorégés. Ráadásul az emberek több, mint 83 százaléka kávézik, amitől többeknek ég a gyomruk.

Gyomorégés ellenA kávé olyan élvezeti cikk, amiről nehezen lehet lemondani. Még akkor is nehezen tesszük le, mikor tudjuk, hogy ég tőle a gyomrunk. De van megoldás. Gyomorégés ellen már az is hatékony segítség lehet, ha hagyományos kávénkat lecseréljük ganoderma kávéra.

A gyomorégés okai

A gyomorégés okai az esetek döntő többségében a helytelen táplálkozásra vezethetők vissza. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk kezelni a gyomorégést, először szemügyre kell vennünk táplálkozásunkat. Ha túl sok húsfélét, édességet, tejterméket veszünk magunkhoz és ehhez képest nagyon kevés zöldségfélét, gyümölcsöt, akkor bizony gyakran tapasztalhatunk gyomorégést.

Másik leggyakoribb kiváltó oka a gyomorégésnek a stressz. Sokszor nem tudunk azonnal változtatni azon, hogy kevesebb stressz érjen minket. De apró lépésekkel, folyamatosan kiiktatva a kiváltó tényezőket, sikerülhet. A stressz nemcsak a gyomorra megy rá, fejfájást is gyakran okoz. Fejfájásra citromos kávé a legjobb, ha meg akarunk maradni a természetességnél.

Megoldás gyomorégés ellen

Gyomorégésre sokféle gyógyszert ajánlanak, de sokszor jobban szeretünk a természetesebb megoldásokhoz folyamodni. Az egyik legjobb lúgosító hatású táplálék kiegészítő a Ganoderma gyógygomba. Semlegesíti a savakat, ezáltal megszüntetheti a gyomorégést is. Por vagy kapszula formájában is kapható. Ganoderma kávéRendszeresen kávézóknak jó hír, hogy kávéba is beleteszik a Ganoderma gombát. Így akár el is felejthető a kávézás közbeni gyomorégés. Újra kellemes lehet a reggeli kávés rituálé. Ganoderma kávét egyre több helyen lehet beszerezni, de nem mindegy, milyen kávét iszunk. Van, amelyik olcsó, de nem elég hatékony. Van, ami hatékony, de nagyon drága. Én a DXN ganoderma tartalmú kávéit ajánlom. Nagyon finom, arabica kávéból készül, magas hatóanyag tartalmú és az ára is kedvező.

Gyomorégés ellen érdemes ezeket is megfogadni:

  • naponta többször együnk kevesebbet
  • együnk több lúgosító ételt és kevesebb savasító ételt
  • mozogjunk rendszeresen
  • kerüljük a stresszhelyzeteket, amennyire tudjuk

Ganoderma kávéval kapcsolatos kérdéseidet felteheted a +36 70 419 1099 telefonszámon is!

 

 

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.