Kávézaccos arcradír házilag

DXN kávé

Kávézaccos arcradír és ganodermás szappanMegtapasztaltam a kávézaccos arcradír hatását. Házilag készítettem el, bár nagy előkészületet nem igényelt ez az olcsó és nagyon hatékony szépségápolási trükk. Én egy kis különlegességet is csempésztem bele, amivel ennek a bőrradírnak a „Ganodermás kávézaccos arcradír” nevet adtam. Mitől kávézaccos ganodermás? Elárulom.

A ganodermás kávézaccos arcradír hozzávalói:

A ganodermás kávézaccos arcradír elkészítése

KávézaccA kávézaccot beleöntjük egy kis tálkába. Nem kell belőle sok, bőven elég annyi, amennyi egy kávé lefőzése után megmarad.

A zaccot egy kevéske szappanos vízzel megáztatjuk, hogy ne legyen annyira száraz. Persze a zacc így is meglehetősen porhanyós marad, ezért a radírozási műveletet én mosdókagyló felett végeztem.

Miután összekevertem a kávézaccot a ganodermás szappanos vízzel, felvittem az arcomra és egy pár percig radíroztam vele. Ganodermás szappan helyett használhatunk hagyományos vagy házi készítésű szappant is. Arra figyeljünk, hogy a szappan ne szárítsa ki a bőrünket.

A ganodermás szappan éppen olyan, ami segíti mosakodás közben és után is megőrizni a bőr természetes olajtartalmát.

A Ganoderma javítja a vérkeringést, regenerálja a sejteket, méregtelenítő hatással bír és kiegyensúlyozza a bőr pH értékét. Ezen kívül antioxidánst tartalmaz.

Tapasztalatok

Kávézaccos arcpakolásMost volt az első alkalom, hogy a kávézaccos arcradír változatot kipróbáltam. A hatása van olyan jó, mint bármelyik drogériában megvett jobb minőségű arcradír. Az arcbőr elhalt hámsejtjeit szépen leradírozza, nem sérti fel a bőrt sem. Ez persze függ a radírozás erősségétől és az őrölt kávé finomságától is.

A kávézaccos arcradír használatától megfiatalodik az egész arc. A kávéban található koffeinnek köszönhetően az egész arcbőr megélénkül.

A kávézacc nagy részét fel sem használtam, maradt belőle bőven.

És most már azt is tudom, hogyan vegyem hasznát a kávézaccnak, amit eddig a kukába dobtunk itthon. Persze a kávézaccos arcradír is a kukában végzi a használatot követően, de így találtam egy plusz funkciót, amivel két legyet üthetek egy csapásra.

Sokat írtam a ganodermás kávékról is már. Na, ezekkel a kávékkal ne csináljuk meg a kávézaccos arcradírozást. 2 okból sem:

  1. A DXN kávék instant kávék. Csak azt érnénk el, hogy feloldódik az arcunkon a kávé. A radírozó hatáshoz fűződő reményeinket viszont nem fogja beváltani.
  2. Ár-érték arányban jobb a ganodermás kávékat meginni, mint különféle arcradírozásra vagy arcpakolásra pocsékolni.

További kávézaccos praktikák is érdekelnek? Olvasd el a Narancsbőr ellen írt cikkemet.

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.