Ganoderma hatása

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Egyre népszerűbb a Magyarországon is kapható Ganoderma kávé. Több tucat kutatás szól a Ganoderma hatásairól. A Hagyományos Kínai Gyógyászatban már több évezrede ismerik és használják gyógyítási céllal.

Kezdetben Ázsiában csak az uralkodóknak volt kiváltságuk, hogy fogyasszák a Ganoderma gombát. A halhatatlanság forrásaként ismerték. Ha valaki véletlenül talált is ilyen gombát, annak be kellett szolgáltatni az uralkodónak.

A Ganoderma kávé, mint lúgosító egészséges kávé

Itthon sokan úgy ismerik a Ganoderma kávét, mint „egészséges kávé” vagy „lúgosító kávé”. A legtöbb helyen ezekkel a nevekkel illetik ezt a koffeines frissítő italt. Amikor azt halljuk, hogy lúgosító kávé, vagy valaki azt mondja, hogy egészséges kávé, akkor jó eséllyel arról a kávéról beszél, amiben Ganoderma gyógygomba van. Ezt a gombaport többnyire instant kávéhoz keverik hozzá. A Ganoderma gomba kávéhoz történő keverése jó ötletnek bizonyult. Így hatékonyan lúgosíthatjuk szervezetünket, miközben kávénkról sem kell lemondani.

A Ganoderma gomba hatása

A Ganoderma kávé hatása tulajdonképpen ugyanaz, mint a kávé hatása azzal a különbséggel, hogy itt a Ganoderma hatása is hozzáadódik a kávéhoz.A Ganoderma gomba igazoltan javítja az immunrendszer működését. Ha valamilyen oknál fogva (például antibiotikumok hatására) legyengül az immunrendszerünk, ez a gyógygomba segíthet a szervezet megerősítésében. Segít lerövidíteni a gyógyulási folyamatot.

Ganoderma gombaEgereken végzett tudományos kísérletek igazolták a Ganoderma májvédő hatását. A Hepatitis B vírussal fertőződött egerek májgyulladásának mértéke csökkent a több napig tartó kezelés után.

Tisztítja az ereket és a vért, ezáltal javítja a vérkeringést és csökkenti a koleszterin szintet. Patkányokon, valamint nyulakon végzett kísérletek igazolták a Ganoderma lucidum vérnyomás csökkentő hatását is.

Ugyanakkor a Ganoderma a vérrögképződést is gátolja, ezért véralvadás-gátlóval való egyidejű szedése orvosi jóváhagyásra történjen.

Antibakteriális és antivirális hatású, ami ugyancsak a betegségek időtartamát hivatott lerövidíteni.

DXN üzleti lehetőség

A Ganoderma lucidum csökkentheti a vércukor szintjét. Kísérletek igazolták a Ganoderma lucidum 2-es típusú cukorbetegségre gyakorolt jótékony hatását.

Kiemelt jelentősége van a rák megelőzésében. Az anti-tumor hatást egy 1997-es szakcikk is igazolja. A kemoterápiás kezelések kiegészítő kezeléseként is alkalmazzák. A kiegészítő kezelés hatására a betegeket kevésbé viselték meg a kemoterápia és sugárkezelés okozta mellékhatások.

A Ganoderma hatása rendkívül széleskörű, mivel a szervezet öngyógyító képességét fokozza.

 


A cikkben található linkeken kívül felhasznált irodalom:
Dr. Szabó László Gy., Dr. Babulka Péter, Fődi Attila: A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum)A Ganoderma nagy dózisban történő szedése előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal, különös tekintettel akkor, ha komoly betegségünk van! Az itt leírt sorok nem minősülnek orvosi szakvéleménynek.DXN üzleti lehetőség

Szólj hozzá!