Ganoderma hatása

DXN kávé

Egyre népszerűbb a Magyarországon is kapható Ganoderma kávé. Több tucat kutatás szól a Ganoderma hatásairól. A Hagyományos Kínai Gyógyászatban már több évezrede ismerik és használják gyógyítási céllal.

Kezdetben Ázsiában csak az uralkodóknak volt kiváltságuk, hogy fogyasszák a Ganoderma gombát. A halhatatlanság forrásaként ismerték. Ha valaki véletlenül talált is ilyen gombát, annak be kellett szolgáltatni az uralkodónak.

A Ganoderma kávé, mint lúgosító egészséges kávé

Itthon sokan úgy ismerik a Ganoderma kávét, mint „egészséges kávé” vagy „lúgosító kávé”. A legtöbb helyen ezekkel a nevekkel illetik ezt a koffeines frissítő italt. Amikor azt halljuk, hogy lúgosító kávé, vagy valaki azt mondja, hogy egészséges kávé, akkor jó eséllyel arról a kávéról beszél, amiben Ganoderma gyógygomba van. Ezt a gombaport többnyire instant kávéhoz keverik hozzá. A Ganoderma gomba kávéhoz történő keverése jó ötletnek bizonyult. Így hatékonyan lúgosíthatjuk szervezetünket, miközben kávénkról sem kell lemondani.

A Ganoderma gomba hatása

A Ganoderma kávé hatása tulajdonképpen ugyanaz, mint a kávé hatása azzal a különbséggel, hogy itt a Ganoderma hatása is hozzáadódik a kávéhoz.

A Ganoderma gomba igazoltan javítja az immunrendszer működését. Ha valamilyen oknál fogva (például antibiotikumok hatására) legyengül az immunrendszerünk, ez a gyógygomba segíthet a szervezet megerősítésében. Segít lerövidíteni a gyógyulási folyamatot.

Ganoderma gombaEgereken végzett tudományos kísérletek igazolták a Ganoderma májvédő hatását. A Hepatitis B vírussal fertőződött egerek májgyulladásának mértéke csökkent a több napig tartó kezelés után.

Tisztítja az ereket és a vért, ezáltal javítja a vérkeringést és csökkenti a koleszterin szintet. Patkányokon, valamint nyulakon végzett kísérletek igazolták a Ganoderma lucidum vérnyomás csökkentő hatását is.

Ugyanakkor a Ganoderma a vérrögképződést is gátolja, ezért véralvadás-gátlóval való egyidejű szedése orvosi jóváhagyásra történjen.

Antibakteriális és antivirális hatású, ami ugyancsak a betegségek időtartamát hivatott lerövidíteni.

A Ganoderma lucidum csökkentheti a vércukor szintjét. Kísérletek igazolták a Ganoderma lucidum 2-es típusú cukorbetegségre gyakorolt jótékony hatását.

Kiemelt jelentősége van a rák megelőzésében. Az anti-tumor hatást egy 1997-es szakcikk is igazolja. A kemoterápiás kezelések kiegészítő kezeléseként is alkalmazzák. A kiegészítő kezelés hatására a betegeket kevésbé viselték meg a kemoterápia és sugárkezelés okozta mellékhatások.

A Ganoderma hatása rendkívül széleskörű, mivel a szervezet öngyógyító képességét fokozza.

 


A cikkben található linkeken kívül felhasznált irodalom:
Dr. Szabó László Gy., Dr. Babulka Péter, Fődi Attila: A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum)

Kép forrása: fekete.ganodermakave.hu

A Ganoderma nagy dózisban történő szedése előtt konzultáljunk kezelőorvosunkkal, különös tekintettel akkor, ha komoly betegségünk van! Az itt leírt sorok nem minősülnek orvosi szakvéleménynek.

 

DXN termékek és kávék Kávés üzleti lehetőség, MLM

Hozzászólások