Filmajánló: Zacc/Kávé

Legyél Te is DXN ganoderma kávé fogyasztó! Miért? Mert egészséges, finom, és még pénzt is kereshetsz vele. A részleteket megtalálod ide kattintva.

Filmajánló: Zacc/Kávé – Nem (kávé)babra megy a játékNéhány napja megnéztem egy kávébabokról szóló animációs filmet. A film sokatmondó címe: Zacc/Kávé – Nem (kávé)babra megy a játék.

Nem is tudom, melyik kategóriába lehetne igazán sorolni. Az akciófilmhez túl kevés, a mesefilmhez túl sok. Mindenesetre mindkét kategóriába besorolják.

Zacc/Kávé, és ami mögötte van

Azonkívül, hogy kávébabok benne a szereplők és az egész egy Babváros nevezetű városkában játszódik, no meg, hogy Cappuccino-nak hívják a főgengsztert, nem sok köze van a kávéhoz. Tehát semmilyen mozzanata nincs a filmnek, ami egy kicsit is a kávé felé specializálná a dolgot. Ugyanezt el lehetett volna játszani akár kukoricaszemekkel vagy mondjuk paradicsommal. A paradicsom esetében a főgengszter pedig lehetett volna Ketchup. 🙂

DXN termékek és kávék

Tehát a film szerintem nem egy túlbonyolított alkotás, már ami a sztoriját illeti. Mint minden akciófilmben, itt is megtaláljuk azokat a jeleneteket, mikor a főhős úgy pattan el a golyózápor elöl, mint valami csodabogár. Vagy épp az ellenség nem tud jól célozni, ki tudja.

Az egész film nekem úgy jött át, mintha ötvözték volna a Mission Impossible-t és mondjuk a Keresztapát. Mindez persze kávébabokkal kombinálva. Illetve az elejére került még egy csipetnyi Step Up, hogy jól ízesített legyen a Zacc/Kávé.

Megnéztem a filmet, mert kíváncsi voltam. És, bár a cikkem címe szerint ez egy filmajánló cikk akart volna lenni, annyira azért mégsem volt jó. Ez persze nem azt jelenti, hogy másnak nem tetszhet. Ízlések és pofonok.

DXN Gift Box Extra

Összességében egy nagyon lazulós vasárnap délutánra tudnám ajánlani a filmet azoknak, akik kávérajongók és csakis akkor, ha nincs jobb program vasárnapra.

Íme egy kis ízelítő a filmből:

Te láttad már a filmet? Neked tetszett? Írd meg a véleményed a cikk alatti kommentben.

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. 🙂 RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.