Már jön az új őrület, a szőke kávé

A szőke kávé jelen esetben, és egészen pontosan az átlátszó kávéra utal, amit a Szlovákiában élő Nagy Dávid talált fel nemrégiben. Az elsők között (2015.05.13.) hozta le a cikket a korszakalkotó találmányról a life.hu.

Átlátszó kávé, avagy a szőke kávé

Ami engem illet, el sem tudom képzelni, milyen kávé az, aminek gyakorlatilag nincs színe és könnyen összekeverhető a vízzel.

Szerintem a kávéhoz hozzátartozik a markáns barna szín. Már a pszichológiai hatásokat figyelembe véve is biztosan sokan lesznek, akiknek az átlátszó kávé íze nem fogja elnyerni tetszésüket. Ez még akkor is igaz lehet, ha egyébként a kétféle kávé íze szinte megegyezik, vagy alig észrevehető a köztük lévő különbség.Bizonyos szempontból praktikus az átlátszó kávé. Ha az ember épp a szebbik ruháját vette fel és még véletlenül sem szeretné, hogy kávéfoltos legyen, akkor az átlátszó kávé kiváló megoldást nyújt erre a problémára.

Az átlátszó kávé a fogak elszíneződésének megakadályozására is tökéletes lehet.

Bár a kávé áráról még nem esett szó, ezek után mindenki maga döntheti el, hogy színes vagy színtelen kávét fogyaszt.

Ami engem illet, lehet egy kávé bármilyen színű, még akár reggelit is készíthet, biztosan nem mondanék le a már jól bevált finom egészséges ganodermás kávémról. 🙂 


Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük