Miért igyunk ganodermás kávét?

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Ha még nem hallottál a ganodermás kávéról, nem vagy egyedül. Egyre népszerűbb ez a fajta kávé, de még mindig sokan vannak, akik nem hallottak róla. Íme, egy kis ízelítő, hogy kedvet kapj a fogyasztásához.

Mi a ganodermás kávé?

Ganodermás kávé kutyussalA ganodermás kávé tulajdonképpen nem más, mint kávé, ami fel van „tuningolva” ganodermával. A Ganoderma gyógygomba összetevői című cikkemben a gomba összetevőiről olvashatsz bővebben, a Ganoderma hatása című cikkemben pedig a jótékony hatásokról. Ez a gomba nem egy átlagos gomba. Gyógynövények királyának is szokták nevezni, bár némileg tévesen, hiszen a gomba nem növény.

Érdemes jól utánanézni, hogy milyen cég ganodermáját fogyasztjuk, mert bizony előfordul, hogy a csodaszerként megvásárolt ganodermás termék valójában silány minőségű. Szerencsére azonban van jó pár ganodermás cég, melyek valóban a minőséget képviselik.

Én ilyen tekintetben mindig a DXN ganodermás készítményeit választom, és a választásom oka a tanúsítványokkal alátámasztott minőség és a pozitív hatás, amit magamon érzek, amióta fogyasztom.

Ganodermás kávé, de nem mindegy, milyen kávéval

Megmondom őszintén, nem tudom, hogy a legtöbb ganodermás kávéba milyen arányban raknak robusta és arabica kávét. Azt szokták mondani, hogy minél jobb minőségű egy kávé, nagy valószínűséggel annál több arabica kávét tartalmaz és kevesebb robustát. És persze annál kevesebb tartósítószert és mesterséges színezéket is.

Amit viszont biztosan tudok, hogy a DXN kávéi nagyobb arányban igazi arabica kávébabok felhasználásával készülnek, így igazán finom ízűek is. Tartósítószerektől és mesterséges színezőanyagoktól mentes. Tehát ezek a kávék mind a ganoderma, mind a kávé minőségének terén kielégítik az elvárásokat.

Ha ezt iszod…

Ha rendszeresen fogyasztod a ganodermás kávét és valóban jó minőségű kávét vásárolsz, akkor számíthatsz arra, hogy

  • több lesz az energiád
  • javul a közérzeted
  • könnyebben tudsz reggel felkelni
  • megszűnik a gyomorégésed (ha eddig volt)
  • stabilizálódhat a vérnyomásod
  • erősebb lesz az immunrendszered
  • nyugodtabban fogsz aludni

Ha egy igazán exkluzív kávét keresel megfizethető áron, megtaláltad ezt a kávét. Bátran ajánlom és fogyaszd egészséggel a DXN kávékat. Én már kipróbáltam és tudom, hogy fantasztikus. 🙂


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások