Egy igazi filteres kávé: Zhi Cafe Classic

DXN kávé

A Zhi Cafe Classic a DXN Magyarországon kapható kávéi közül az egyetlen, ami filteres kiszerelésű. Kiváló minőségű brazil arabica kávét tartalmaz, mint az összes DXN kávé. A Zhi Cafe Classic filteres kávé tökéletesen pörkölt kávébabból és ganoderma kivonatból készült. A ganoderma segít megerősíteni az immunrendszert és számos szervezetre gyakorolt jótékony hatása ismert.

Zhi Cafe Classic filteres kávé

Saját tapasztalat a filteres kávéval kapcsolatban

Az évek során kipróbáltam szinte az összes DXN kávét, s bevallom őszintén, nekem ez nyerte el a tetszésem. Így nekem ez a filteres kávé lett a kedvencem.

Egyáltalán nem érezni benne a kávé kesernyés ízét. Nagyon kellemes, lágy íze van. Én sokszor édesség helyett is ezt iszom. Olykor napi 2-3 filterrel is képes vagyok meginni belőle, annyira finom.

Ebben a filteres kávéban eredetileg is van cukor, de én szoktam még tenni bele, mert nagyon édesszájú vagyok. 🙂 Körülbelül másfél dl forró vízbe (max. 80 ˚C) szoktam beáztatni a filtert, majd néhány percig hagyom állni benne. Miután elkészült a kávém, öntök hozzá tejet. Akármilyen DXN kávét is iszok, nekem mindig tejjel együtt az igazi.

A Zhi Cafe Classic filteres kávé összetevői

A Zhi Cafe Classic kávénak 3 fő összetevője van.

  • kávé (58%)
  • cukor (40%)
  • ganoderma kivonat (2%)
Tápanyag tartalom
100 gr termékben 20 gr termékben
Energia 397 kcal 79,4 kcal
Szénhidrát 87,3 g 17,5 g
Zsír 2,4 g 0,5 g
Fehérje 6,6 g 1,3 g

Filteres kávé kibontvaHa kevésnek tűnik a 2% ganoderma a kávéban, ajánlom hozzá a DXN reishi mushroom port kiegészítőként. Ebben megtalálhatóak a fiatal és az idős gombából származó hatóanyagok egyaránt. Ezt is rendszeresen fogyasztom a kávém mellé, de csak külön kiskanállal eszem, különben nagyon keserű lenne a kávé, ha beletenném.

Egy Zhi Cafe Classic dobozban 20 tasak filteres kávé található. A tasakok egyenként 20 grammosak. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a kávét, megrendelheted webáruházamban a teljes dobozzal vagy kipróbálhatod a DXN Try Pack-et, amiben többféle kávé is van mintaként.

Ha kipróbáltad, ne felejtsd el leírni a véleményed itt, a cikk alatti kommentben. 🙂

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.