Egy igazi filteres kávé: Zhi Cafe Classic

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

A Zhi Cafe Classic a DXN Magyarországon kapható kávéi közül az egyetlen, ami filteres kiszerelésű. Kiváló minőségű brazil arabica kávét tartalmaz, mint az összes DXN kávé. A Zhi Cafe Classic filteres kávé tökéletesen pörkölt kávébabból és ganoderma kivonatból készült. A ganoderma segít megerősíteni az immunrendszert és számos szervezetre gyakorolt jótékony hatása ismert.

Zhi Cafe Classic filteres kávé

Saját tapasztalat a filteres kávéval kapcsolatban

Az évek során kipróbáltam szinte az összes DXN kávét, s bevallom őszintén, nekem ez nyerte el a tetszésem. Így nekem ez a filteres kávé lett a kedvencem.

Egyáltalán nem érezni benne a kávé kesernyés ízét. Nagyon kellemes, lágy íze van. Én sokszor édesség helyett is ezt iszom. Olykor napi 2-3 filterrel is képes vagyok meginni belőle, annyira finom.Ebben a filteres kávéban eredetileg is van cukor, de én szoktam még tenni bele, mert nagyon édesszájú vagyok. 🙂 Körülbelül másfél dl forró vízbe (max. 80 ˚C) szoktam beáztatni a filtert, majd néhány percig hagyom állni benne. Miután elkészült a kávém, öntök hozzá tejet. Akármilyen DXN kávét is iszok, nekem mindig tejjel együtt az igazi.

A Zhi Cafe Classic filteres kávé összetevői

A Zhi Cafe Classic kávénak 3 fő összetevője van.

  • kávé (58%)
  • cukor (40%)
  • ganoderma kivonat (2%)
Tápanyag tartalom
100 gr termékben 20 gr termékben
Energia 397 kcal 79,4 kcal
Szénhidrát 87,3 g 17,5 g
Zsír 2,4 g 0,5 g
Fehérje 6,6 g 1,3 g

Filteres kávé kibontvaHa kevésnek tűnik a 2% ganoderma a kávéban, ajánlom hozzá a DXN reishi mushroom port kiegészítőként. Ebben megtalálhatóak a fiatal és az idős gombából származó hatóanyagok egyaránt. Ezt is rendszeresen fogyasztom a kávém mellé, de csak külön kiskanállal eszem, különben nagyon keserű lenne a kávé, ha beletenném.

Egy Zhi Cafe Classic dobozban 20 tasak filteres kávé található. A tasakok egyenként 20 grammosak. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a kávét, megrendelheted webáruházamban a teljes dobozzal vagy kipróbálhatod a DXN Try Pack-et, amiben többféle kávé is van mintaként.

Ha kipróbáltad, ne felejtsd el leírni a véleményed itt, a cikk alatti kommentben. 🙂

DXN üzleti lehetőség


DXN üzleti lehetőség

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.