Paleo kávé: Lingzhi Black Coffee

DXN kávé

Akik a paleo étrendet követik, nem mindegy, hogy milyen ételt, italt fogyasztanak. A paleo táplálkozás egy egészségtudatosabb táplálkozási forma. Nekik szeretnék bemutatni egy italt, amiről nem kell lemondaniuk ezek után. Ez pedig a paleo kávé.

Mit jelent a paleolit táplálkozás?

A paleolit táplálkozást paleo diétának is nevezik, bár én ezzel nem teljesen értek egyet. A diéta egy időszakos dolog, márpedig aki igazi paleós, legkevésbé sem ideiglenes dologra rendezkedett be táplálkozásügyileg.

A paleoról röviden és tömören annyit kell tudni, hogy olyan ételek és italok fogyasztását foglalja magában, amik nem tartalmaznak tejet (laktózmentes), lisztet (gluténmentes) és cukrot.

A paleo étrendnek vannak egyéb gasztronómiai irányzatai is (például ketogén paleo irány), de a fő irányvonal a fent felsorolt 3 kitételnek felel meg.

Egy igazi paleo kávé

Lingzhi Black Coffee paleo kávéAki nem akar lemondani a kávéról és a paleo étrendet is követni szeretné, annak a Lingzhi Black Coffee a legjobb választás. Nemcsak, hogy paleo kávé, de egy plusz extrával is rendelkezik. Ez pedig a ganoderma tartalom. A ganoderma gyógygomba rendkívül pozitív hatással van szervezetre.

Amit a Lingzhi Black Coffee-ról tudni kell

A DXN Lingzhi Black Coffee brazil arabica kávét tartalmaz. Mivel instant kávéról van szó, remekül oldódik nemcsak meleg, de hideg vízben is. Akár jegeskávét is könnyedén készíthetünk belőle. Ehhez a kiváló minőségű arabica kávéhoz adják hozzá a ganoderma kivonatot.

Nincs benne tartósítószer és mesterséges színezőanyagot sem tartalmaz. Ideális paleo kávé azoknak, akiknek számít a minőség. Csak és kizáróan ganoderma kivonat (2%) és instant kávé (98%) található benne.

Tápanyag tartalom
100 gr termékben 4,5 gr termékben
Energia 340 kcal 15 kcal
Szénhidrát 54,6 g 2,5 g
Fehérje 22,9 g 1,0 g
Zsír 3,3 g 0,1 g

Így idd: A tasak tartalmát öntsd egy csészébe (kb 1,5 dl), adj hozzá (max. 80 ˚C) forró vizet és keverd össze.

Jó, ha tudod: Egy doboz Lingzhi Black Coffee paleo kávéban 20 tasak (egyenként 4,5 grammos) ganoderma kávé található.

Tipp: Gazdaságosabb, ha egy tasak tartalmát 2 vagy 3 részre osztod. A hatás így sem csökken.

A Lingzhi Black Coffee a legjobb paleo kávé választás. Kattints és rendeld meg itt: fekete.ganodermakve.hu


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

2 hozzászólás

  1. Jámbor Gizella július 17, 2018
    • Strifler Anita július 19, 2018

Hozzászólások