DXN Ganoderma: Organikus termesztés (1. rész)

DXN kávé

DXN ganoderma organikus termesztésMai világunk megkívánja, hogy sokkal környezettudatosabbak legyünk, mint eddig valaha voltunk. Ezáltal előtérbe került az organikus termesztés. A környezetünkre ügyelve jobb minőségű termékeket hozhatunk létre. Viszont ennek nagyon komoly ellenőrzési procedúrája van.

A DXN termékei, a DXN ganodermája és spirulinája kiállták ezeket a próbákat és valóban organikus termesztésű termékekként elismertek az egész világon.

Miről szól az ISO 14001 tanúsítvány?

Az organikus termesztés bizonyítéka, hogy a DXN rendelkezik a világszinten elismert ISO 14001 tanúsítvánnyal. A tanúsítvány a DXN hivatalos oldalán megtekinthető.

Az ISO 14001 szabvány a Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR) tanúsításáról szól. A Wikipédia az alábbiak szerint fogalmazza meg:

A vállalat itt a környezetszennyezés csökkentését tűzi ki, és tesz meg mindent annak érdekében, hogy mind termékeivel, mind tevékenységeivel minél kisebb mértékben károsítsa a környezetet, a természetet. Ehhez tudatosan figyeli tevékenységeinek kölcsönhatását a környezettel, és úgy alakítja minden tevékenységét, hogy – lehetőleg a hatósági előírásokon túlmutatóan is – a környezeti terhelés (értsd: szennyezés, károsítás) mértéke csökkenjen. A környezetközpontú irányítási rendszerek alapvető és tanúsítható követelményeit az ISO 14001-es szabvány tartalmazza.

Mit jelent az organikus termesztés?

Az ISO 14001 szabvány magában foglalja az organikus termesztés elvárásait. Ahogyan a lenti videóban a DXN alapítója és elnöke, Dato’ Dr. Lim Siow Lin fogalmaz:

  • A farmodnak mentesnek kell lennie a kemikáliától.
  • A farmnak nem szabad kibocsátania semmilyen szaganyagot, ami hatással lehet az emberre.
  • A harmadik feltétel pedig, hogy bármit is csinálsz a farmon, az nem okozhat kárt a környezetében.

Ennek a DXN ganodermája maradéktalanul megfelel.

A DXN organikus ganodermája

A ganoderma organikus termesztése ott kezdődik, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy kétféle ganoderma létezik: az egyik csak az élő fán él meg, míg a másik a szárazon.

A DXN farmjának környezete nagyon zöld. Miért? Mert sok farmmal ellentétben a DXN farmja nem bocsát ki kellemetlen szaganyagokat és a DXN ganodermáinak spórája nem támadja meg az élő fát.

A DXN ganodermájának organikus termesztéséről szóló 4 perces videót itt tudod megnézni:

 

A cikksorozat további részeit az alábbi linkekre kattintva olvashatod el:
DXN Ganoderma: A Ganoderma és a csirketeszt (2. rész)

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.