Kávé magas vérnyomás esetén?

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Kávé magas vérnyomás eseténMagas vérnyomásnál többnyire eltiltják az embert a kávéfogyasztástól. Vagy legalábbis annak koffeines változatától. Vannak, akik azt mondják, hogy annyira azért mégsem kell megvonni magunktól az igazi feketét, ha magas vérnyomás árnyékolja be életünket.

Vajon kinek van igaza?

Abban van igazság, ha az ember rendszeresen fogyaszt kávét, akkor bizonyos idő elteltével a szervezet hozzászokik. Ha valakinek magas vérnyomása van, és mellette rendszeresen kávézik, nem ugyanolyan hatást gyakorol a szervezetére a kávéfogyasztás, mint annál az embernél, akinek szintén magas vérnyomása van, de nem iszik rendszeresen kávét.

Érdemes azonban körültekintően utánanéznünk, hogy milyen kávét igyunk akkor, ha vérnyomás problémánk van.

Milyen kávét igyon az, akinek magas vérnyomása van?

Mint azt fentebb is említettem, jó megoldás lehet, ha áttérünk a koffeinmentes kávéra. Azonban nem mindenki elégszik meg ezzel a lehetőséggel, hiszen a kávé úgy az igazi, ha koffein is van benne. A koffeinmentes kávé előállításának több módszere van, ami szintén befolyásolja a kávé minőségét és ízét.

Ha nem akarjuk megvonni magunktól az igazi kávét, praktikus és egészséges megoldás a ganodermás kávé fogyasztása.

A ganodermás kávéban található ganoderma kétirányú hatással rendelkezik a vérnyomást illetően. Ez azt jelenti, hogy emelheti vagy csökkentheti is a vérnyomást. Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, erősítheti az immunrendszert.

Még egy bónusztulajdonsága a ganodermás kávénak: Nemcsak a vérnyomást harmonizálja, de a gyomorégést is megszüntetheti.

Ha a ganodermás kávé mellett döntünk…

…én a DXN kávét ajánlom. WEBÁRUHÁZ ITT!

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

A DXN ganoderma kávéinak alapja igazi brazil arabica kávé és csakis arabica. Nem tartalmaz robustát kis mennyiségben sem.

Még egy ok, amiért a DXN ganoderma kávét válaszd magas vérnyomásra

2014-ben a DXN elnöke a bulgáriai vezetőképző táborban elmondta, hogy miért a DXN ganodermája a legjobb és milyen káros hatásai vannak, ha nem hozzáértő kezek közül kerül ki ez a csodálatos gyógynövény.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a DXN-en kívül mindenki rossz ganodermát „gyárt”. Csupán annyit jelent, hogy körültekintően nézzünk utána, milyen cég gyógygombáját fogyasszuk.

Ha van egy szabad órád arra, hogy tájékozódj az egészséged érdekében, nézd meg ezt a videót. Rendkívül tanulságos és érdekes. Engem teljes mértékben meggyőzött.


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások