Kopi Luwak a Bakancslista c. filmben

DXN kávé

Ha már kávé, akkor jöjjön egy kis filmajánló, amiben a Kopi Luwak is szerepet kapott.

A Bakancslista című filmet nemrég néztem meg. Azoknak ajánlom, akik szeretnek elmélkedni az élet dolgain. A besorolása alapján vígjáték, kalandfilm és dráma egyben.

Két nagyszerű színész, Jack Nicholson és Morgan Freeman játssza a főszerepet.  Filmbéli karaktereik halálos betegek és eldöntik, hogy írnak egy listát, mit szeretnének megtenni, mielőtt feldobják a bakancsuk. Ez a bakancslista.

A két főhős társadalmilag sincs egy szinten. Míg Edward Cole (Jack Nicholson) a sznob attitűdökkel rendelkező beképzelt gazdag, addig Carter Chambers (Morgan Freeman) egy középosztálybeli csendes, becsületes fickó. A film végére a karakterek összecsiszolódnak és barátságot kötnek a még hátralévő életükre.

És itt jön képbe a Kopi Luwak. Edward Cole mindig a világ egyik legdrágább kávéját, a Kopi Luwak-ot issza, de valahogy arról nem volt tudomása, hogy miféle kávé is ez. Carter Chambers világosítja fel halálos ágyán és ezzel a tettével egy újabb dolgot pipálhatnak ki a bakancslistájukon.

Volt szerencsém a barista tanfolyamon képet készíteni a cibatmacska ürülékéről, melyből a Kopi Luwak is készül.

Az ominózus jelenet pedig, melyben Jack Nicholson karakterének felnyitják a szemét a kávéjával kapcsolatban:

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.