Zombi nő a reggeli kávéja előtt

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Neked milyen a reggeled a kávé előtt? Teljesen zombi vagy és ideges? Esetleg nyugodt és rettenetesen álmos?

A reggeli kávézásról szól ez a kis paródia videó.

Röviden a “zombi nő kávé előtt” sztorija (spoiler veszély)

A pár férfi tagja reggeli relax idejét tölti épp, amikor meghallja, hogy az asszony ébredezik. A zombi hangok elég vészjóslóak. Odaoson a hálószobához és megbizonyosodik róla, hogy valóban vészhelyzet áll fenn.

Eszeveszett tempóban rohan a konyhába, hogy elkészítse az asszonynak a reggeli kávéját, aki szó szerint ki van kelve magából. Minden másodperc számít. Tik tak. A nő már elérte a konyhát és célba vette a férfit.

Ám az utolsó pillanatban elkészül a kávé és a férfi egy gyors, ám félénk mozdulattal az asszony el tolja a reggeli megmentő italt.

A zombi nő belekortyol, felhörpinti és láss csodát, kedves, jámbor asszonykává változik. Mindenki boldog. 🙂 Ki tudja, mi történt volna, ha nem kapta volna meg a reggeli kávéját…

… és ekkor újabb zombi hörgés hallatszik a távolban …

Néhány gondolat a zombi nő paródia videóról

Amikor először láttam ezt a kis filmet, azt hittem, valamilyen zombi film bemutatója. Nagyon jól megcsinálták a készítők, az Uh-oh Monkey. Csatornájukon több egyedi készítésű poénvideó is található.

Ami azt illeti, néhányunk tényleg hasonlóan viselkedik a reggeli kávéja előtt. A mondanivalót tökéletesen eltalálták. Tetszett a zombi smink is a csajon.

Jól felépített alkotás. Az ember várja, hogy mi lesz a csattanó.

A következő reggeli kávédnál gondolj erre a kisfilmre. 🙂


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások