Egy átlagos reggeli rutinom

DXN kávé

Mivel is kezdhetném a napomat, mint egy finom 3 in 1 ganodermás kávéval. Most már évek óta ez a kedvencem. Reggel fél 7 tájban szoktam kelni. Első utam szinte kivétel nélkül a konyhába vezet, hogy elkészítsem a reggeli kávém. Amikor nem felejtem el, kávé előtt megiszok egy nagy pohár vizet. A vízzel és a kávéval ébresztem fel a testem.

A háttérben meghúzódó étrendkiegészítőim szintén a napi rutinom részre. Rendszeresen fogyasztok spirulinát, fiatal ganodermát (GL), oroszlánsörény gombát és cordyceps-et. Fontosnak tartom, hogy már most gondoskodjam a szervezetemről, hogy a későbbi években is energikus maradjak. Az öregedés elkerülhetetlen. De ha van mód rá, megszépíthetem öregkorom.

A DXN spirulinája, ganodermája és egyéb étrendkiegészítői magas minőségben kerülnek előállításra. A ganoderma organikus termesztéséről szóló cikkemben olvashatsz erről bővebben.

Instagram profilomon még több kávés képet találhatsz. Kövess Instagramon is! 🙂

Kell egy kis energia. 🙂 ☕😉❤🍵 #kávé #dxnkávé #reggelikávé #spirulina #cordyceps #lionsmane #ganoderma

Anita Strifler (@anitastrifler) által megosztott bejegyzés,

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.