Kávészemes adventi koszorú minimalista stílusban

DXN kávé

Mivel szeretem a letisztult, egyszerű stílust, arra gondoltam, hogy az idei, 2017-es adventi koszorút is ennek jegyében készítem el. És, hogy a kávé blogomhoz is passzoljon, csempésztem bele néhány kávészemet is. Legutóbb 2015-ben készítettem ilyen adventi koszorút, melyről cikk is született.

Az idei adventi koszorúmhoz a következő alapanyagokat használtam fel:

  • szalmakoszorú
  • 4 db gyertya mécsestartóban
  • kávészemek
  • organza/len szalag
  • ragasztópisztoly
  • olló

Minimalista kávés adventi koszorú alapanyagok

Minimalista stílusú adventi koszorú elkészítése

Első lépésként a szalmakoszorút narancsszínű szalaggal tekertem körbe. Így elfedjük a szalmakoszorú eredeti textúráját. A szalagot ragasztópisztollyal rögzítettem az adventi koszorúhoz.

Adventi koszorú narancssárga lenszalaggal betekerve

Ezt követően a barna organza szalagból akkora darabokat vágtam le, hogy körbeérje a koszorút. A szalagokat a koszorú alján szintén ragasztópisztollyal rögzítettem.

Karácsonyi organza csíkok levágása

Kávés adventi koszorú organza és lenszalaggal díszítve

A porcelán mécsestartók alját gyors mozdulatokkal, viszonylag vastagon bevontam ragasztóval, majd azonnal – nehogy kihűljön – az adventi koszorúra helyeztem.

Adventi koszorúra mécsesek ragasztása

A mécsesek felragasztása után végül egy kissé aprólékosabb fázis jön. Ez pedig nem más, mint a kávészemekkel való zsonglőrködés. Csak néhány kávészemet kell elhelyeznünk az adventi koszorún, hogy feldobjuk azt.

Kávészemek felragasztása a minimalista kávés adventi koszorúra

2017-es minimalista, kávészemes adventi koszorúm:

Minimlaista kávés adventi koszorú 2017

Remélem, sikerült egy kis inspirációt adnom a saját adventi koszorúd elkészítéséhez. Hasonló kávészemes megoldással akár karácsonyi ajtódísszel is megpróbálkozhatsz.

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.