Különleges jegeskávé forróság idejére

DXN kávé

Különleges jegeskávé ganodermával

Ha nagyon melegünk van és már alig bírjuk a kánikulát, aranyozzuk be a napunkat egy finom jegeskávéval. Azonban most nem egy hétköznapi jegeskávé receptet hoztam.

Ez a jegeskávé recept 2 dolog miatt igazán különleges:

  • Jégkockának nem vizet fagyasztunk le, hanem magát a kávét
  • A kávéban ganoderma gyógygomba található, ami lúgosítja a szervezetet

Jegeskávé recept, ahogy én szeretem

Zhi Cafe Classic jegeskávéA jegeskávét kedvenc ganodermás kávémból, a DXN Zhi Cafe Classic-ból készítettem.

Hozzávalók: 

  • 1 tasak Zhi Cafe Classic
  • 1,5 dl víz
  • tej ízlés szerint
  • cukor ízlés szerint

Elkészítés:

Az elkészítés rendkívül egyszerű.

1,5 dl forró (max. 80 °C) vízbe beletesszük az egy tasak Zhi Cafe Classic filteres kávét és 5-10 percig hagyjuk ázni.

A Zhi Cafe Classicban már eleve van cukor, de én még szoktam hozzáadni egy teáskanál cukrot, mivel a tej kicsit hígítja a kávét.

Miután kivettük a filtert az elkészült kávéból, kicsit megkeverjük. Ezt követően jégkockatartóba öntjük és elrakjuk pár órára a fagyasztóba.

Amint a kávé jégkockává fagyott, kivesszük és tetszés szerinti mennyiséget pohárba teszünk. A jégkockákat felöntjük tejjel.

Ahogy a jégkockák kezdenek felolvadni, úgy válik igazán finom jegeskávévá a frissítő italunk.

Jó tudni:

Ahhoz, hogy a ganoderma jótékony hatását kifejtse és ne károsodjon, maximum 80 ˚C vizet szabad használni a kávékészítéshez. Megnyugtató tény azonban, ha a ganodermás kávét lefagyasztjuk, a hatékonysága nem fog csökkenni, ezért a ganodermás jegeskávé valóban finom és egészséges kávé fog maradni.

Én ezt a jegeskávét kedvenc kávémból készítettem el, melyet már évek óta iszok, de természetesen kipróbálhatjuk hozzá bármelyik DXN instant kávét.

Kellemes kávézást! 🙂

Jegeskávé recept

DXN termékek és kávék Kávés üzleti lehetőség, MLM

Hozzászólások