A világ legdrágább kávéja kicsit másképp: DXN CIVATTINO COFFEE

DXN kávé

DXN Civattino Coffee: A világ legdrágább kávéja állati közreműködés nélkülA DXN magyarországi kínálatában új kávé található meg, a DXN Civattino Coffee. A nevéből fakadóan nem járunk messze a valóságtól, ha azt gondoljuk, hogy ez a cibet kávé az, amit a cibetmacska ürülékéből nyernek ki.

Miben más a DXN Civattino Coffee?

A DXN Civattino kávé nem állati eredetű cibet kávé. Ízvilága azonban hasonlít a cibetmacska által adott kávé aromájára. A világ legdrágább kávéja állati közreműködés nélkül előállítva.

Ez a kávékülönlegesség 100%-os prémium erjesztett kávébabokból készül. Fermentált kávé. Gondosan pörkölik a krémesen lágy íz elérése érdekében. Bár a DXN kávék jellegzetessége, hogy ganoderma kivonatot tartalmaznak, ezzel szemben a Civattino Coffee-ban nincs ganoderma.

Ha szereted a luxust, ha valami különlegesre vágysz, fogyaszd a DXN Civattino kávét. Mert, ha ezt a civet kávét fogyasztod, te sem járulsz hozzá a fogva tartott cibetmacskák számának növekedéséhez.

Hogyan készítsd el a DXN Civattino kávékülönlegességet?

A kávé granulátum formájában található meg a dobozban. Adagolókanál segíti a pontos mennyiség kimérését. 200 grammos kiszerelésben kerül forgalomba.

A kávé elkészítéséhez tegyél a csészédbe 4 adagolókanál (kb 11 gramm) cibet kávé. Ezt követően önts rá kb 200 ml forró (max. 70 ℃ fokos) vizet és hagyd állni körülbelül 5 percig, hogy az aromák kioldódjanak. 5 perc után szűrd le. Ezzel kész is van. Fogyaszthatod, ízesítheted kedved szerint cukorral, tejjel, mézzel.

Hol kapható a DXN Civattino Coffee?

Rendeld meg webáruházamból vagy írj emailt, ha van még kérdésed a kávéval kapcsolatban.


DXN termékek és törzsvásárlói regisztráció DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások