A világ legdrágább kávéja kicsit másképp: DXN CIVATTINO COFFEE

DXN kávé

DXN Civattino Coffee: A világ legdrágább kávéja állati közreműködés nélkülA DXN magyarországi kínálatában új kávé található meg, a DXN Civattino Coffee. A nevéből fakadóan nem járunk messze a valóságtól, ha azt gondoljuk, hogy ez a cibet kávé az, amit a cibetmacska ürülékéből nyernek ki.

Miben más a DXN Civattino Coffee?

A DXN Civattino kávé nem állati eredetű cibet kávé. Ízvilága azonban hasonlít a cibetmacska által adott kávé aromájára. A világ legdrágább kávéja állati közreműködés nélkül előállítva.

Ez a kávékülönlegesség 100%-os prémium erjesztett kávébabokból készül. Fermentált kávé. Gondosan pörkölik a krémesen lágy íz elérése érdekében. Bár a DXN kávék jellegzetessége, hogy ganoderma kivonatot tartalmaznak, ezzel szemben a Civattino Coffee-ban nincs ganoderma.

Ha szereted a luxust, ha valami különlegesre vágysz, fogyaszd a DXN Civattino kávét. Mert, ha ezt a civet kávét fogyasztod, te sem járulsz hozzá a fogva tartott cibetmacskák számának növekedéséhez.

Hogyan készítsd el a DXN Civattino kávékülönlegességet?

A kávé granulátum formájában található meg a dobozban. Adagolókanál segíti a pontos mennyiség kimérését. 200 grammos kiszerelésben kerül forgalomba.

A kávé elkészítéséhez tegyél a csészédbe 4 adagolókanál (kb 11 gramm) cibet kávé. Ezt követően önts rá kb 200 ml forró (max. 70 ℃ fokos) vizet és hagyd állni körülbelül 5 percig, hogy az aromák kioldódjanak. 5 perc után szűrd le. Ezzel kész is van. Fogyaszthatod, ízesítheted kedved szerint cukorral, tejjel, mézzel.

Hol kapható a DXN Civattino Coffee?

Rendeld meg webáruházamból vagy írj emailt, ha van még kérdésed a kávéval kapcsolatban.

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.