Pénzkeresés blogírással

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Látszólag nem sok köze van ennek a cikknek a kávéhoz, de meg fogom mutatni, hogy valójában azért mégis van. Egy alternatív ötletet fogok adni, hogyan tudsz pénzt keresni blogolás által.

Mi az, amiről biztosan nem lesz szó ebben a cikkben?

 • Nem arról fogok írni, hogy milyen blogmotort válassz.
 • Nem azt fogom ecsetelni, hogy az ingyenes vagy a fizetős blog a jó megoldás-e.
 • Nem arról fogok beszámolni, hogyan tegyél ki adsense hirdetéseket a blogodra.

Tehát akkor miről fog szólni ez a blogbejegyzés?

 • Arról fogok írni, hogyan tudsz egy sokak által ellenszenves tevékenységgel frusztráció nélkül pénzt keresni.
 • Azt fogom elmondani, hogy ez miért jó alternatíva hosszú távon.
 • Néhány tippet adok arra, hogy néz ki ez a gyakorlatban.
 • Nem utolsó sorban pedig, ha megtetszett az ötlet, bele is vághatsz és azt is leírom, miként.

Pénzkeresés blogírással

Van kedvenc témád? Blogolj róla!

Amikor 2014 decemberében komolyabban elkezdtem blogírással foglalkozni, elgondolkodtam rajta, milyen téma az, amiről szívesen írnék és köze van a DXN-hez is. A DXN egy MLM cég. Ezzel elárultam azt is, mi az, ami az emberek körében nagyon megosztó.

Észrevettem, hogy sok olyan cikk van, ami kávéval kapcsolatos, de nagyon kevés az olyan blog, mely az egész kávé témát felöleli. Tehát adott volt a téma, hogy kávéval kapcsolatos blogot indítsak.

A kávés blogomnak köszönhetően sok dolgot megtanultam a kávéról és elvégeztem egy barista tanfolyamot is. Emellett, mivel rendszeres DXN kávéfogyasztó vagyok, ezzel kapcsolatos tapasztalataimat is meg tudom osztani ezen a blogon.

A DXN által az életem jó nagy százaléka a kávé körül forog, így mindig van valami ötletem, amit kávé témában megoszthatok.

Neked mi a kedvenc témád? Mi az, amiről éjjel-nappal szívesen beszélnél? Gondolkozz el rajta egy kicsit és blogolj róla. Blogolj a kedvenc témádon belül olyan dolgokról, ami az embereket biztosan érdekelheti.

Az MLM forradalma blogírással

Az online világ nagy előnye, hogy rendkívül hatékonyan juthatunk el nagy távolságokba (külföldre is), nagy tömegekhez. Ezt nem adják ingyen, meg kell dolgozni a láthatóságért. Ha ezt sikerült elérnünk, onnantól minden sokkal egyszerűbbé válik és beindulnak az események. De addig is ki kell tartani!

Az MLM-ben fontos, hogy megszeressenek. Azokhoz csatlakoznak szívesen, akiket kedvelnek. A blogírás által megismernek belőled egy darabot. Ha pedig megkedvelnek, követni fognak. Ugye? 🙂

Ez független attól, hogy épp milyen témában írsz. Lehet az MLM-től távol álló téma is. A következő alcím tartalma alatt részletezem is, hogy miért.

Hogyan keress pénzt a blogoddal, ha MLM-ezel?

3 lehetőséged is van, ha MLM-ezel és pénzt akarsz keresni blogírással. Mindhárom lehetőségben komoly potenciál van, ezért érdemes élned mindegyikkel. Én ebben a pillanatban, amikor ezt a bejegyzést írom, kettőt alkalmazok, de már érik a harmadik is.

Először is, ha MLM céget választasz, én a DXN-t ajánlom. Fantasztikus online oktatóanyagok állnak a rendelkezésünkre és az egyik legkorrektebb MLM cég.

Pénzkeresés MLM témájú bloggal

Kézenfekvőnek tűnhet, ha hálózatépítéssel foglalkozol, MLM témában kezdesz blogot írni. Bejegyzéseidben ezt a témát járod körül és felhívod a figyelmet arra, hogy amennyiben felkeltetted az érdeklődést a termékek/szolgáltatások vagy az üzletépítés iránt, csatlakozzanak hozzád.

A felhívást kiteheted jobb vagy bal oldalra vagy akár minden bejegyzésed alá vagy fölé. Gondoskodj róla, hogy biztosan hozzád tudjon csatlakozni az, akinek az írásaid által megtetszett az, amit csinálsz.

Nekem erre példa a legjobbmlm.hu blogom.

Pénzkeresés az adott MLM cég termékeiről vagy szolgáltatásairól írt témában

Nálunk a DXN-nél a fő termékek a kávé, ganoderma, spirulina. Úgy gondoltam, a kávéról elég sokat lehet írni, ezért ebben a témában is indítottam blogot. Ez lett a legjobbkave.hu, melyet most is olvasol. 🙂

Meg akartam hagyni a tág kávé témát, ezért nem korlátoztam le a blogomat kizáróan ganoderma kávéra. Így mindenkinek igyekszem infókkal szolgálni a kávé kapcsán, nem csak azoknak, akik ganoderma kávé iránt érdeklődnek.

Ha jól megfigyelted, több bannert (képes hirdetés, amire kattintani lehet) elhelyeztem az oldalon, mellyel a ganodermás kávékat vagy az üzleti lehetőséget hirdetem. Aki érdeklődik valamelyik iránt, az biztosan meg fog találni engem. Neked is erre kell törekedned, ha pénzt akarsz keresni blogolással.

Pénzkeresés témafüggetlen blogírással

Ez nálam még csak tervezett opció. Olyan weboldalam még nincs, ami ne a kávéval vagy a DXN-nel foglalkozna. Azonban nagyon szeretnék, mert van más téma is, ami érdekel: a kreatívkodás.

A kávé blogomon már alakítottam ki kreatív szekciót, azonban itt csak kávéval kapcsolatban alkotok. Tehát a témafüggetlen blognál nálam az általános kreativitás lesz a nyerő.

Ennek a blog opciónak az a hátránya, hogy nem kapcsolódik sem a kávéhoz, sem a DXN-hez, sem az MLM-hez. Nem annyira célcsoportnak szól, ezért nagyobb látogatottság szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Az itt kihelyezett bannerek kicsit idegenek lehetnek az olvasók számára, mert nem kötődik semmihez. Viszont, ha olyan blogot hozol létre, melyet a személyed igazi életenergiával tölt meg, nem csak puszta látogatóid lesznek, hanem egy aktív közösséged. Az aktív közösség pedig kötődést hoz létre. Legyél pozitív hatással a közösségedre és szívesen fognak csatlakozni hozzád az MLM-ben is.

Miért jobb az MLM üzletedet hirdetni, mint idegen hirdetéseket kitenni?

Erre hadd válaszoljak röviden.

Azért, mert a sima hirdetések addig fognak neked pénzt hozni, ameddig van látogatott blogod, folyamatosan friss blogbejegyzéseid és természetesen hirdetőid.

Ezzel szemben, ha MLM üzletet építesz, azzal csapatot építesz és több lábon fogsz állni. Történhet később bármi a blogoddal, vagy lehet, hogy épp más vizekre eveznél. A csapatod akkor már ott lesz.

Ha MLM üzletet építenél…

Természetesen van rá lehetőség. 🙂 A DXN-hez csatlakozni ezen a weboldalamon keresztül tudsz: DXN Eworld

Töltsd ki a regisztrációs adatlapot, majd a regisztrációt fejezd be minimum 100 pont (PV) értékű termék vagy DSP csomag vásárlásával.

A regisztrációddal egy időben mindketten kapni fogunk visszaigazoló emailt. Ezután már csak rajtad múlik, milyen ütemben szeretnél üzletet építeni. Én itt leszek, hogy segítsek és a regisztráció után fel fogom venni veled a kapcsolatot.

Sikeres üzletépítést kívánok! 🙂


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

9 hozzászólás

 1. annna április 28, 2016
  • Strifler Anita április 28, 2016
 2. anna május 19, 2016
 3. Neo szeptember 1, 2016
  • Strifler Anita szeptember 1, 2016
   • Neo szeptember 1, 2016

Hozzászólások