Lovas ajándék ötlet, lovas bögre

Lovas bögre, mint ajándék ötlet. Az ajándékozás öröme mindig különleges élményt jelent mind az ajándékozó, mind az ajándékot kapó számára. Persze csak akkor, hogy nem kötelező jelleggel adjuk az ajándékot, hanem szívből, személyre szólóan.

Most azoknak szeretnék segíteni az ajándékozásban, akik szeretik a lovakat, vagy van olyan ismerősük, akiknek kedvenc állatuk a ló. Ha a lovaglás és a lovak iránti szeretet jellemző valakire, akkor egy olyan ajándék, amely ezt a szenvedélyt tükrözi, mindig nagy örömet okozhat.

Az egyik ilyen különleges ajándékötlet a lovaglás szerelmeseinek egyedi, lovakkal díszített kávés bögre.

Én a lovakkal vagyok kávés bögre

Én a lovakkal vagyok

Ezt a a címet adtam ennek a kávés bögre grafikának. Biztosan sokaknak ismerős lehet az „Én a vízilovakkal vagyok” című film. Az ihletet ennek a filmnek a címe adta.

Bárkinek vicces lehet ez a lovas kávés bögre, de igazán értékelni azok fogják, akik élnek-halnak a lovakért.


Absztrakt ló piros virágokkal

A ló elegáns megjelenése a lovas világ hangulatát idézi, míg a vibráló piros virágok romantikus jegyekkel teszik teljessé. Egyedi és stílusos ajándék minden alkalomra, elsősorban lányoknak, nőknek, akik imádják a lovakat.

Absztrakt ló egyedi kávés bögre

Lovas egyedi bögre

Festmény hatású lófej

Lenyűgöző festmény hatású lófej motívum kel életre ezen a kávés bögrén. Kiváló ajándék barna ló tulajdonosoknak.

Miért lehet a lovas bögre ajándék különleges és személyre szóló a lovak kedvelőinek?

A lovak kedvelői mély érzelmi kapcsolatot ápolnak ezekkel az állatokkal. Egy ilyen lovas bögre ajándék minden egyes korty kávé elfogyasztása közben emlékezteti a ló gazdáját a közösen átélt élményekre. Ezáltal még közelebb érezheti magát szeretett társához. Motivációt, erőt ad a mindennapokban.

Egy lómotívummal ellátott kávés bögre személyes értékeket fejez ki nem csak a ló iránt, hanem a lovas sportok iránt is.

Egy lovakat ábrázoló kávés bögre például a lovas közösség tagjai közötti kötelék erősítésére is szolgálhat. Mély kifejeződése hovatartozásuknak. Amikor valaki egy ilyen lovas bögréből iszik, azonnal felismerhetővé válik, hogy a bögre tulajdonosának fontosak a lovak és az a közösség, amibe tartozik a lova által.

És természetesen ne feledkezzünk meg arról, hogy ez egy kávés bögre, ami praktikus, hasznos. Tudom, kicsit elcsépelt ajándék ötlet lehet. Viszont ezt nem csak leemeled a polcról, hogy ajándékozz valamit. Ezt a kávés bögrét egy olyan ismerősödnek (esetleg magadnak) fogod ajándékozni, akinek a ló a mindene, hű társa. Igazán személyre szóló praktikus ajándék. Szinte biztos vagyok benne, hogyha egy lovast ilyen lovas bögrével ajándékozol meg, akkor ez lesz az leső számú kávés bögréje. Azt a bögrét pedig lecseréli, amiből eddig itta kávéját, teáját.

Tehát, ha közel áll hozzád valaki, aki imádja a lovakat, ne habozz megajándékozni egy ilyen különleges és személyes ajándéktárggyal!


Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük