Kávés üzleti vállalkozás? Válaszd a DXN-t!

DXN kávé

Üzleti vállalkozás indításához a legtöbb esetben komoly tőke szükséges. A jó hír az, hogy van lehetőség olyan vállalkozást indítani, amihez nem kell komoly tőke, hogy elindulj benne. 🙂 5 000 Ft-ból és egy tetszőleges termék megvásárlásával már el is kezdheted az üzletépítést.

Ám előtte győződj meg róla te is, hogy a DXN-nel tényleg a legjobb helyen vagy, ha üzleti vállalkozást szeretnél indítani.

Kávés üzleti vállalkozás

Miért a DXN a legjobb választás üzleti vállalkozásod beindításához?

Nem más, mint a DXN elnöke, Dato’ Dr. Lim Siow Jin beszél erről egy 2015 októberében adott interjújában. A leghitelesebb és legkompetensebb embertől hallhatod azt, miért érdemes a DXN-hez csatlakozni. Olvasd el vagy nézd meg az interjút.

Hogyan kezdődött?

Az, hogy a DXN ma ott tart, ahol jelenleg, több éves fejlesztés eredménye. Nem egyik napról a másikra lett vezető ganodermás MLM vállalat. Bár a DXN hivatalosan 1993-ban alakult, az alapokat már a 80-as évek közepén elkezdték lefektetni. A jó és stabil üzleti vállalkozás felépítéséhez idő és szakértelem kell.

Dr. Lim elmondja, hogy a mai napig sokan kérdezi tőle, hogy miért éppen egy MLM vállalkozás keretein belül dobta piacra a ganodermát. Miért nem választotta inkább a hagyományos vállalkozási formát?

Erre azt szokta mondani, hogy „az MLM egy eszköz”. Önmagában nem jó és nem is rossz. Attól lesz jó vagy rossz, ahogyan és amilyen célra használjuk ezt az eszközt. A DXN egy jó MLM cég. A neve is erkölcsösséget, megbízhatóságot jelent. Az üzletépítő tagok is ebben a szellemben tevékenykednek.

Mi a legfőbb oka a DXN sikerének?

A DXN-nek minőségi termékei vannak. Jó a rendszere és a legfőbb vezérelvet a becsületességet követi minden vezető.

A DXN-nek saját, speciális technológiája van a ganoderma és többi termékeinek termesztéséhez. Így biztosítja, hogy ganodermás kávéi is kiváló minőségek.

Melyek a DXN és más MLM cégek közötti legfőbb különbségek?

Az MLM cégeknek 2 fő kategóriája van. Az egyik a kereskedő, a másik pedig, amelyiknek saját technológiája van. A kereskedő MLM cégek nem stabilak, hiszen függnek azoktól a vállalatoktól, akiktől beszerzik a termékeket.

A gyártó MLM cégek sokkal stabilabbak. Ezeknek is két kategóriája van. Az egyiknek van saját technológiája, a másiknak nem. A DXN az előbbihez tartozik, van saját technológiája, ezért nagyon stabil üzleti vállalkozás.

A DXN saját maga állítja elő a termékeit és ő is értékesíti. Minden folyamat a DXN kezében van.  Mindez nagyon komoly mérnöki háttérrel, hiszen Dr. Lim-nek is mérnöki múltja van. Kezdve a gyártástól a marketing tervig, minden alaposan megtervezett.

A marketing terv is minden országban ugyanaz. Így megvalósulhat a one world, one market koncepció és a nemzetközi hálózatépítés lehetősége.

Amire a DXN elnöke a legbüszkébb

Dr. Lim elmondja, hogy a 90-es, 2000-es évek környékén Dél-Ázsiában nagy válság volt. Az Indonéziában lévő MLM cégek a válság hatására szinte hetente emelték a termékek árait. Végül ezek a cégek eltűntek.

A DXN viszont mindvégig stabil maradt. Nem volt rá hatással a válság. Abban az időben havonta 30-50 ezer ember csatlakozott a DXN-hez.

Társadalmi szerepvállalás és jótékonysági tevékenység

A DXN sokat jótékonykodik. Van forrása arra, hogy akár mentőautókat vagy dialízis gépeket adományozzon kórházaknak. Erről is beszél a DXN elnöke.

Természeti katasztrófák sújtotta területeken élő családoknak is segített. Egy az egyhez adományokat gyűjtött. Ez azt jelenti, ha egy tag x összeget adományozott, a DXN ugyanannyival járult hozzá, hogy segítsen.

Nemcsak pénzzel, hanem termékekkel is segít abban, hogy az alultáplált gyerekek megkapják a fejlődésükhöz szükséges tápanyagokat.

A DXN legnagyobb eredménye mégis az, hogy nagyon sok embernek segített szabaddá válni.

Egy különleges történet

Sokszor előfordul sajnos, hogy egy DXN tag elhuny. Azonban a DXN tagság átruházható a családtagokra, ezért, ha a család él a lehetőséggel, tovább tudja építeni az üzletet és biztosíthatja a megélhetést. Erre vannak példák.

Ameddig a DXN-nel el lehet jutni

Mindegy, hogy az ember irodavezető vagy kertész. Ha valaki nagyon akarja és tesz is érte, a DXN biztosítja azt a hátteret, mellyel elérhető egy szabadabb és nyugodtabb élet. A DXN segítségével elegendő időnk jut önfejlesztésre és, hogy olyan dolgokat tapasztalhassunk meg, melyeket eddig nem.

Egy utolsó üzenet a DÖNTÉS előtt

Jelenleg 5 millió tagja van a DXN-nek. 5 millió ember a Föld 6 milliárdos lakosságához képest nagyon kis szám. Azért érdemes a DXN-hez csatlakozni, mert:

  • rendkívül versenyképes
  • saját technológiája van
  • a DXN egy életérzés
  • nagyon sok helyre eljuthatsz a segítségével
  • komoly vállalat, valóságos MLM cég
  • ha csatlakozol, megoldhatod egészségügyi és anyagi problémáidat
  • szabaddá válhatsz

Ez a DXN küldetése. Egy egyszeri 5 000 Ft-os regisztrációval és a kapott tagsági kóddal a világ bármely táján érvényesülhetsz.

A DXN jövője

Dr. Lim azt tanácsolja, hogyha látni akarod egy vállalat jövőjét, előbb tekints vissza a múltjára. A DXN-nek van múltja. És a múltat elemezve a jövő is nagy dolgokkal kecsegtet.


DXN termékek és törzsvásárlói regisztráció DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások