Kávés fotóim a Shutterstock oldalon

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Több, mint egy éve kezdtem el fotókat feltölteni a Shutterstock stockphoto oldalra. A kávé iránti szenvedélyem fotóimban is megmutatkozik. Jelenleg még csak 56 kávés képem van a palettámon, de idén további bővítésre lehet számítani.

Ha valamelyik kávés képem megtetszett, letöltheted innen: Kávés képeim a Shutterstock-on

De ha csak lájkolni szeretnéd, a lenti posztomban megteheted.

A stockfotózásból egyelőre még nem keresek annyit, hogy havi rendszeres jövedelmem legyen belőle. Ennek ellenére nem vagyok elkeseredve. Élvezem, amit csinálok. és örülök, hogy találtam egy újabb lehetőséget, amibe be tudom vonni a Kávészenvedélyem.

A személyes oldalamon írtam korábban erről egy blogbejegyzést Stockfotózom, tehát vagyok! címmel. Olvasd el, hogy többet megtudhass, hogyan indultam neki a stockfotózásnak.

Milyen kávés képet látnál szívesen tőlem a Shutterstock-on?

Szükséged van valamilyen klassz kávés képre? Kommentben írd meg, hogy milyen kávés képet keresel és lehetőségeim szerint elkészítem, majd felteszem a Shutterstock-ra is.

Jelenlegi terveim között szerepel, hogy még több háttérkép típusú fotót készítek. A kávés csészés fotók természetesen nem hagyhatók ki.

Amiben még ki szeretném próbálni magam stockphoto oldalakon, az a videókészítés. A beszédes fotók helyét átveszik a beszédes videók. Igyekszem én is felzárkózni ezen igényekhez. Remélhetően hamarosan videós blogbejegyzéssel is jelentkezhetem majd.


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások