Kávés ajándék ötletek tudományos kávérajongóknak

Egy kávérajongónak legalább annyira nehéz ajándékot találni, mint amennyire könnyű. Bármi jó, ami kávéval kapcsolatos. De mitől lesz így személyes ez az ajándék? Természetesen úgy, hogy személyre szabjuk. Ebben a cikkemben a tudományos kávérajongók megajándékozásához szeretnék ötleteket adni.

Ha nem akarsz sablonos ajándékkal előrukkolni tudományos érdeklődésű kávérajongó ismerősödnek, családtagodnak, válaszd bármelyik koffein molekulát vagy kávé pulzust ábrázoló grafikámat. Pólóra, bögrére, pulcsira vagy táskára nyomtatva telitalálat lesz számára.

Hidd el, biztosan nem fog a polcon vagy a szekrényben porosodni, mert személyre szóló ajándék lesz!

Koffein molekula póló azoknak, akikhez közelebb áll a kémia

Egyéniségünket kifejező pólót viselni nem csak trendi, de büszkeséggel is tölti el viselőjét. A póló grafikája egy egyfajta pluszt ad, ami egyedivé teszi a megjelenésünket.

A koffein molekula egészen biztosan nem hagyja hidegen a természettudományok iránt érdeklődőket. Esetleg felidézheti az egyetemen eltöltött éveket, a megszámlálhatatlan koszos kávéscsészéket egy-egy vizsgaidőszakban.

Ezért koffein molekulát ábrázoló pólóinkat ajánlom elsősorban:

  • kémia tanároknak, kémia iránt érdeklődőknek
  • megszállott koffein rajongóknak
  • tudományos területen dolgozó szakembereknek
  • egyetemistáknak, akiknek az ereiben is kávé folyik
  • természettudományos érdeklődésűeknek
powered by caffeine póló

Koffein molekula póló, „Powered by Caffeine” felirattal

koffein molekula póló

Koffein molekula póló barna foltokkal

Kávé pulzus a biológia iránt érdeklődőknek

Természetesen gondoltam azokra is, akiket a biológia fog meg jobban. Nekik kávé, illetve koffein molekulát terveztem 2 szívverés között ábrázolva.

Kávé pulzust, kávé szívverést ábrázoló grafikáimat főleg biológia iránt érdeklődőknek ajánlom. Kávéimádó orvosoknak ez egy remek ajándék ötlet. Biztosan neked is van néhány orvos ismerősöd. Felejtsd el a sablonos csoki-bor ajándék kombót. Legyél formabontó ezekkel a kávé pulzus pólókkal!

kávé pulzus póló - fehér

Kávé pulzus grafika világos pólón

kávé pulzus póló - fekete

Kávé pulzus grafika sötét pólón

koffein molekula pulzus póló

Koffein molekula pulzus

Ha nem vagy biztos a pólóméretben, ajánlom ugyanezeket a grafikákat bögrére nyomtatva. Csak kattints a megnézem gombokra és máris láthatod a választékot.

Remélem, ezzel az összeállításommal tudtam segíteni az ajándékozásban. Aki egy letisztult, egyszerű kávés designt keres annak, aki természettudományos érdeklődésű is, annak ezeket a pólókat jó szívvel ajánlom ajándékozáshoz.


Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük