Kávékóstolók szervezése, mint pénzszerzési lehetőség

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hogyan tudsz a legkisebb frusztrációval pénzt keresni offline hálózatépítéssel? Ebben a cikkben egy remek kávékóstolós tippet kapsz rá.

Kávékóstolók szervezése, mint pénzszerzési lehetőség

Ne ijedj meg attól, hogy a kávét összeházasítom az MLM-mel. Akik a DXN-ben offline (is) építenek üzletet, nagyon jól és eredményesen alkalmazzák ezt a praktikát. Mindezt úgy, hogy közben a meghívottak még örülnek is, hogy kipróbálhattak ingyen egy finom kávét.

A kávékóstolók alapkelléke: A kávé

Mielőtt elkezdenél kávékóstolót szervezni, gondold át, milyen DXN kávékkal szeretnéd megkínálni a meghívott vendégeket. Ehhez ebben a cikkemben találsz segítséget: Melyik ganoderma kávét válasszam?

A DXN magyarországi kínálatában jelenleg 8 féle kávékülönlegesség kapható. A legoptimálisabb, ha a kávékóstolóra minden fajta kávából tudnak választani a meghívottak. Ha ez nem megoldható, minimum 2-3 fajta kávéból készülj fel. Javaslom a legkedveltebb kávék kiválasztását. Ezek a Lingzhi Black Coffee,  Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Cream Coffee.

Nagyon fontos, hogy DXN kávékkal kóstoltass, hiszen máskülönben semmi értelme az egésznek.

Hívd meg kávézni a barátaidat, ismerőseidet!

Tarthatsz nagyobb kávékóstolós rendezvényt. Ha nem vagy ilyenben jártas, az is elég, ha áthívod kávézni 3-4 barátodat.

A kiscsoportos kávékóstolónak az a lényege, hogy kötetlen beszélgetés alkalmával az ismerőseid megismerjék, milyen kávéval foglalkozol és milyen pénzkereseti lehetőséget tud ez biztosítani a számukra is. Nem kell komplett termék- és üzleti bemutatót tartanod. Ehhez ott lesznek a DXN profi videói, amiket facebook-on vagy emailben át tudsz küldeni.

Kérdezd meg a vendégeidet, melyik kávé ízlik nekik a legjobban? Mesélj a kávéról. Ha ízlik a kávé, úgyis lesznek felmerülő kérdések. Azokat válaszold meg a legjobb tudásod szerint.

Említsd meg, hogyan tudnak pénzt keresni ezzel a kávéval. A kérdésekből látni fogod, ki az, aki fogékony az üzleti lehetőségre és ki az, akit csak a termékek érdekelnek.

Semmit nem kell erőltetni. Neked csak annyi a dolgot, hogy a megfelelő információkat átadd.

Hol van ebben a pénzszerzési lehetőség?

Nos, a hálózatépítés lényege a törzsvásárlók és üzletépítők megtalálása. Nem beszervezni kell az embereket, hanem informálni. Akit érdekel a kávé vagy az üzlet, annak fel tudod ajánlani a hozzád való csatlakozás lehetőségét.

Ha vannak regisztrált törzsvásárlóid (akik rendszeresen fogyasztják a termékeket), akkor lesz jutalékod. Ha vannak a törzsvásárlóid között üzletépítők is, akkor nagyobb jutalékra számíthatsz. Ennyire egyszerű a képlet.

Ha megtetszett a hálózatépítés eme barátságosabb formája, csatlakozz csapatomhoz és építsünk együtt nagy üzletet. Bár én online építem a DXN üzletem, szívesen segítek neked DXN kávékóstolók szervezésében (lehetőség szerint megtartásában). ITT TUDSZ DXN TÖRZSVÁSÁRLÓKÉNT ÉS ÜZLETÉPÍTŐKÉNT REGISZTRÁLNI CSAPATOMBA! Sok sikert! 🙂


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások