Kávékóstolók szervezése, mint pénzszerzési lehetőség

DXN kávé

Hogyan tudsz a legkisebb frusztrációval pénzt keresni offline hálózatépítéssel? Ebben a cikkben egy remek kávékóstolós tippet kapsz rá.

Kávékóstolók szervezése, mint pénzszerzési lehetőség

Ne ijedj meg attól, hogy a kávét összeházasítom az MLM-mel. Akik a DXN-ben offline (is) építenek üzletet, nagyon jól és eredményesen alkalmazzák ezt a praktikát. Mindezt úgy, hogy közben a meghívottak még örülnek is, hogy kipróbálhattak ingyen egy finom kávét.

A kávékóstolók alapkelléke: A kávé

Mielőtt elkezdenél kávékóstolót szervezni, gondold át, milyen DXN kávékkal szeretnéd megkínálni a meghívott vendégeket. Ehhez ebben a cikkemben találsz segítséget: Melyik ganoderma kávét válasszam?

A DXN magyarországi kínálatában jelenleg 8 féle kávékülönlegesség kapható. A legoptimálisabb, ha a kávékóstolóra minden fajta kávából tudnak választani a meghívottak. Ha ez nem megoldható, minimum 2-3 fajta kávéból készülj fel. Javaslom a legkedveltebb kávék kiválasztását. Ezek a Lingzhi Black Coffee,  Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Cream Coffee.

Nagyon fontos, hogy DXN kávékkal kóstoltass, hiszen máskülönben semmi értelme az egésznek.

Hívd meg kávézni a barátaidat, ismerőseidet!

Tarthatsz nagyobb kávékóstolós rendezvényt. Ha nem vagy ilyenben jártas, az is elég, ha áthívod kávézni 3-4 barátodat.

A kiscsoportos kávékóstolónak az a lényege, hogy kötetlen beszélgetés alkalmával az ismerőseid megismerjék, milyen kávéval foglalkozol és milyen pénzkereseti lehetőséget tud ez biztosítani a számukra is. Nem kell komplett termék- és üzleti bemutatót tartanod. Ehhez ott lesznek a DXN profi videói, amiket facebook-on vagy emailben át tudsz küldeni.

Kérdezd meg a vendégeidet, melyik kávé ízlik nekik a legjobban? Mesélj a kávéról. Ha ízlik a kávé, úgyis lesznek felmerülő kérdések. Azokat válaszold meg a legjobb tudásod szerint.

Említsd meg, hogyan tudnak pénzt keresni ezzel a kávéval. A kérdésekből látni fogod, ki az, aki fogékony az üzleti lehetőségre és ki az, akit csak a termékek érdekelnek.

Semmit nem kell erőltetni. Neked csak annyi a dolgot, hogy a megfelelő információkat átadd.

Hol van ebben a pénzszerzési lehetőség?

Nos, a hálózatépítés lényege a törzsvásárlók és üzletépítők megtalálása. Nem beszervezni kell az embereket, hanem informálni. Akit érdekel a kávé vagy az üzlet, annak fel tudod ajánlani a hozzád való csatlakozás lehetőségét.

Ha vannak regisztrált törzsvásárlóid (akik rendszeresen fogyasztják a termékeket), akkor lesz jutalékod. Ha vannak a törzsvásárlóid között üzletépítők is, akkor nagyobb jutalékra számíthatsz. Ennyire egyszerű a képlet.

Ha megtetszett a hálózatépítés eme barátságosabb formája, csatlakozz csapatomhoz és építsünk együtt nagy üzletet. Bár én online építem a DXN üzletem, szívesen segítek neked DXN kávékóstolók szervezésében (lehetőség szerint megtartásában). ITT TUDSZ DXN TÖRZSVÁSÁRLÓKÉNT ÉS ÜZLETÉPÍTŐKÉNT REGISZTRÁLNI CSAPATOMBA! Sok sikert! 🙂

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.