Kávé mandala idézettel

DXN kávé

Mostanában nagyon felkapottak ezek a felnőtt színező könyvek. Biztosan te is hallottál már róla. Felnőtt színező vagy meditatív színező – ilyen címekkel találkozhattál. Meg kell vallani, hihetetlenül jól marketingelték, és működik! Veszik, mint a cukrot, különben nem jelenne meg egyik a másik után.

Kicsit felemásan állok ehhez a dologhoz, hiszen annyi színező van a neten, amit le lehet tölteni és színezni. Miért vegyem meg könyv formájában? Bár múltkor az egyik hipermarketben találtam mandalás színezőket és majdnem elcsábultam.

Most már értem, miért okoz függőséget. Ki tudja, lehet, hogy egyszer majd én is fogok venni ilyen színezőt. De addig is mutatok egy kávés mandalát, amit a netről nyomtattam és színeztem ki.

Mitől kávé mandala?

Kávé mandala készülhet úgy, hogy a mandala elemeiként kávét jelenítünk meg. De kávé mandala az is, amikor egy tetszőleges mandalát kiszínezünk és a közepére kávét teszünk, majd lefotózzuk. Pontosan ezt tettem én is.

Kávé mandala félig kiszínezve

Kávé mandala teljesen kiszínezve

Kávé mandala

Kávé mandalához idézet

Lehet, hogy az első színezős mandalám nem éppen a legjobb színpárosításokkal készült. Azonban, hogy feldobjam egy kicsit, írtam hozzá idézetet:

„Két dolog van, amin az embernek nem érdemes mérgelődnie. Az egyik, amin tud változtatni, a másik, amin nem.” (Platón)

Pinterest mandalák

Pinterest profilomon készítettem néhány ide vonatkozó táblát, melyekből te is szemezgethetsz. Én is innen válogattam az első kávé mandalámat.

Kávé mandalák

Mandalák


DXN termékek és törzsvásárlói regisztráció DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások