Kávé kipróbálásra (DXN Try Pack)

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Gyakran előfordul, hogy szeretnénk kipróbálni egy újfajta kávét, de nem merjük megtenni az első lépést, mert tartunk attól, hogy az esetleg nem fog ízleni. Ugye, ismerős érzés?

Legtöbben azért hezitálunk, mert abból a termékből, amit ki szeretnénk próbálni, sajnos csak nagy kiszerelés kapható. Teljesen érthető módon az ember nem szívesen áldoz pénzt olyan dolgokra nagyobb mennyiségben, amit egyáltalán nem ismer.

Tehát mi a megoldás?

A DXN megalkotta a kávékínáló csomagokat, melyek úgy lettek összeállítva, hogy azok tartalmazzanak a DXN kávéiból több fajtát, ízlés szerint. A legnépszerűbb DXN kávék mindegyik csomagban megtalálhatók. Az első ilyen csomag, melyről ebben a cikkben van szó, a DXN Try Pack.

DXN Try Pack

A DXN Try Pack összesen 4 tasak kávét tartalmaz és 1 tasak forrócsokit. Elsőre ez nem tűnik soknak, de benne van a 3 legkedveltebb DXN kávé és egy extra kávékülönlegesség, az 1 filteres kávés tasak. Azok kedvéért pedig, akik meg akarják kóstolni a DXN forrócsokiját, azt ennek a DXN Try Pack-nek a megvásárlásával megtehetik.

A DXN Try Pack-et ide kattintva megvásárolhatod webáruházamban!

DXN Try Pack kávé csomag

A tasakok tartalma 2-3 részre elosztható. Itt kivételt képez a filteres kávé. Ott a teljes filtert célszerű felhasználni. Mint minden ganodermás kávé esetében, itt is maximum 80 ˚C-os vizet adjunk a kávékhoz és a forrócsokihoz, hogy a ganoderma kifejtse jótékony hatását és ne károsodjon. Egy teljes tasakhoz körülbelül másfél dl vizet vagy tejet érdemes felhasználni.

A csomag tartalma:

Fogyaszd egészséggel! 🙂


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások