Honnan tudom, hogy a ganodermás kávé hatásos?

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Biztosan hatásos, ha ganoderma kávét fogyasztunk? Honnan tudhatjuk, hogy nem átverés? Természetesen a saját magunk tapasztalata erre a legjobb bizonyíték, de ha épp nem kóstoltunk még ganodermás kávét, mások tapasztalataiból is szerezhetünk információt.

Saját tapasztalatom a ganodermás kávéval kapcsolatban

Sajnos, vagy épp szerencsére, de nem fogok tudni irreálisan, és szinte már csodaszámba menő hatásokról beszámolni.

Hiteltelen is lennék, hiszen a DXN ganoderma kávék fogyasztása előtt sem volt semmilyen komolyabb egészségügyi problémám. Azonban van egy sztorim, amit a ganoderma kávé pozitív hatásának javára írhatok.

Ganodermás kávé hatása és saját tapasztalatomA történet a következő: 2013 óta rendszeresen jógázom. Miután csatlakoztam a DXN kávéfogyasztók táborához, még sokszor előfordult, hogy nem csak ganoderma kávét ittam, hanem hagyományosat is. Különösen akkor, ha nem volt itthon DXN kávé.

Jóga órákon gyakran van, hogy egy-egy gyakorlat során a fejünk lejjebb van, mint a gyomrunk. Ebből kifolyólag az órák előtt pár órával már nem szoktam enni.

Mégis nem egyszer előfordult, hogy némely gyakorlat végzése során hányingerszerű érzés kerített a hatalmába. Emlékszem, olyan is volt, mikor konkrétan le kellett ülnöm és 5-10 percig ülve maradnom, amíg a többiek végezték a gyakorlatokat. Nevetségesen hangzik, hogy huszonévesen egy egészséges ember ne bírja a jógát, de nálam előfordult. Igaz, ennyire drasztikusan csak egyszer.

Kis idő után rájöttem, hogy ezek a hányingeres rosszullétek a kávéhoz köthetők. Megfigyeltem, hogyha a jóga óra napján hagyományos kávéval indítottam a napot, egész nap éreztem egy nagyon enyhe, maró érzést a gyomromban, ami jógán felerősödött.

Amikor DXN ganoderma kávét ittam reggel, egyáltalán nem tapasztaltam ezt a maró érzést.

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Igazából nem tudom megmondani, hogy ez reflux-e vagy sem. Soha nem produkáltam olyan tüneteket, mint amiket a reflux kapcsán említenek. De lehet, hogy ez valami nagyon enyhe dolog nálam. Mindenesetre megfogadtam a saját tanácsom: A jóga napján csak ganodermás kávét iszok. Azóta minden rendben van.

Ganodermás kávétasakok

Nem mondom, még most is előfordul néha, hogy hagyományos kávét is iszok a ganodermás mellett (és nem helyett!). Ha az ember párja reggel megfőzi a maga kis kávéját, óhatatlan, hogy lopni kell belőle pár kortyot. 🙂 Már csak megszokásból is. De nálam a ganodermás kávé az alap és saját tapasztalatból tudom, hogy ez a kávé nem bántja a gyomrot.

Ha szeretnéd kipróbálni a ganodermás kávét, szívesen segítek a választásban.DXN üzleti lehetőség

Szólj hozzá!