Honnan tudom, hogy a ganodermás kávé hatásos?

DXN kávé

Biztosan hatásos, ha ganoderma kávét fogyasztunk? Honnan tudhatjuk, hogy nem átverés? Természetesen a saját magunk tapasztalata erre a legjobb bizonyíték, de ha épp nem kóstoltunk még ganodermás kávét, mások tapasztalataiból is szerezhetünk információt.

Saját tapasztalatom a ganodermás kávéval kapcsolatban

Sajnos, vagy épp szerencsére, de nem fogok tudni irreálisan, és szinte már csodaszámba menő hatásokról beszámolni.

Hiteltelen is lennék, hiszen a DXN ganoderma kávék fogyasztása előtt sem volt semmilyen komolyabb egészségügyi problémám. Azonban van egy sztorim, amit a ganoderma kávé pozitív hatásának javára írhatok.

Ganodermás kávé hatása és saját tapasztalatom

A történet a következő: 2013 óta rendszeresen jógázom. Miután csatlakoztam a DXN kávéfogyasztók táborához, még sokszor előfordult, hogy nem csak ganoderma kávét ittam, hanem hagyományosat is. Különösen akkor, ha nem volt itthon DXN kávé.

Jóga órákon gyakran van, hogy egy-egy gyakorlat során a fejünk lejjebb van, mint a gyomrunk. Ebből kifolyólag az órák előtt pár órával már nem szoktam enni.

Mégis nem egyszer előfordult, hogy némely gyakorlat végzése során hányingerszerű érzés kerített a hatalmába. Emlékszem, olyan is volt, mikor konkrétan le kellett ülnöm és 5-10 percig ülve maradnom, amíg a többiek végezték a gyakorlatokat. Nevetségesen hangzik, hogy huszonévesen egy egészséges ember ne bírja a jógát, de nálam előfordult. Igaz, ennyire drasztikusan csak egyszer.

Kis idő után rájöttem, hogy ezek a hányingeres rosszullétek a kávéhoz köthetők. Megfigyeltem, hogyha a jóga óra napján hagyományos kávéval indítottam a napot, egész nap éreztem egy nagyon enyhe, maró érzést a gyomromban, ami jógán felerősödött.

Amikor DXN ganoderma kávét ittam reggel, egyáltalán nem tapasztaltam ezt a maró érzést.

Igazából nem tudom megmondani, hogy ez reflux-e vagy sem. Soha nem produkáltam olyan tüneteket, mint amiket a reflux kapcsán említenek. De lehet, hogy ez valami nagyon enyhe dolog nálam. Mindenesetre megfogadtam a saját tanácsom: A jóga napján csak ganodermás kávét iszok. Azóta minden rendben van.

Ganodermás kávétasakok

Nem mondom, még most is előfordul néha, hogy hagyományos kávét is iszok a ganodermás mellett (és nem helyett!). Ha az ember párja reggel megfőzi a maga kis kávéját, óhatatlan, hogy lopni kell belőle pár kortyot. 🙂 Már csak megszokásból is. De nálam a ganodermás kávé az alap és saját tapasztalatból tudom, hogy ez a kávé nem bántja a gyomrot.

Ha szeretnéd kipróbálni a ganodermás kávét, szívesen segítek a választásban.

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.