Extra Coffee Try Pack az extra kávé élményért

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Az Extra Coffee Try Pack kávés csomagban megtalálod a legfinomabb DXN kávékülönlegességeket. Semmi mellébeszélés, csak a kávé. A kávés csomag elsősorban a lágyabb kávék kedvelőinek kedvez. Finom, cappuccino jellegű összeállítás, amit ebben találsz.

Az Extra Coffee Try Pack kávés csomagot ide kattintva megvásárolhatod webáruházamban!

Extra Coffee Try Pack kávé csomag

Az Extra Coffee Try Pack tartalma

Kivétel nélkül instant kávékat tartalmaz a csomag. Akár hidegen, akár melegen szeretnéd fogyasztani, semmi másra nem lesz szükséged csak egy pohár vízre vagy tejre.

A csomag tartalma:

  • DXN Cream Coffee (14 g) – 1 tasak
  • Lingzhi Black Coffee (4,5 g) – 1 tasak
  • Lingzhi Coffee 3in1 (21 g) – 1 tasak
  • DXN White Coffee Zhino (28 g) – 1 tasak
  • Zhi Mocha (21 g) – 1 tasak

Így készítsd el

Bármelyik csomagot is választod elsőként, tudnod kell, hogy a csomagokat akár 2 vagy 3 adagra is eloszthatod. Egy tasak kávéhoz körülbelül 1,5 dl vízre vagy tejre lesz szükség.

Ha melegen kívánjuk inni a kávét, ügyeljünk rá, hogy a folyadék, amiben feloldjuk, ne legyen magasabb 75-80 ˚C-nál. Így az egészséges kávékban található ganoderma gomba nem fog károsodni és ki tudja fejteni jótékony hatását.

Ha szereted a cappuccino jellegű kávés ízeket, mindenképp ajánlom kipróbálásra ezt az egészséges kávés csomagot. Ha valamelyik íz (vagy akár az összes) megtetszett, egy egész dobozzal is tudsz belőle vásárolni, hogy mindig legyen, amikor szükség van rá.


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások