Évtervezés egy finom kávé mellett

DXN kávé

Idén év végén se hagyd ki a következő éved tudatos megtervezését. Minél részletesebben kidolgozod a jövő évedet, annál nagyobb eséllyel valósíthatod meg kitűzött céljaid. Ehhez persze egész éves fókuszált cselekvés szükséges.

Segítséget nyújt a jövő éved megtervezésében a Yearcompass / Éviránytű. Töltsd le innen! Zárd le az éved és tervezd meg a következőt.

Yearcompass és a tudatos évtervezés

Yearcompass évtervezőNem olyan régóta, körülbelül 2-3 éve minden év végén szakítok egy kis időt arra, hogy átgondoljam a jövő évi céljaimat. Bevallom, idén először töltöttem ki ezt a kis Yearcompass füzetecskét.

A füzetet online is ki lehet tölteni, de szerintem sokkal hatásosabb, ha kézzel írjuk le következő évi terveinket.

Ahogy a tanács is szól, kapcsoljunk be egy halk (relaxációs) zenét és készítsünk magunknak egy forró italt a kitöltés megkezdése előtt. Megfogadtam ezt a tanácsot, bár én nem forró (csak langyos) italt készítettem magamnak. Kedvenc kávém, a Zhi Cafe Classic segített abban, hogy visszatekintsek 2015-re és megalkossam a 2016-os évemet.

Nekem 2016-ban egyik fő célom, hogy még több, még érdekesebb cikkeket tegyek közzé itt a legjobbkave.hu blogomon és hasznos tartalmakat osszak meg veled.

Kétféle változatot kínál a Yearcompass céljaink rendszerezéséhez. Az egyik a társasági változat, a másik pedig a magányos. Én egyedül töltöttem ki a Yearcompass évrendező füzetet. Azt gondoltam, hogy megleszek vele 1-2 óra alatt, de nem. A füzet nagyon alaposan kitér minden területre, ezért a kitöltésre szánt időt is meg kell neki adni. Nekem 3 órára volt szükségem ahhoz, hogy mindenen jól átrágjam magam.

Ha átgondoljuk céljainkat és írásba foglaljuk azokat a dolgokat, amiket meg szeretnénk valósítani, azzal legalább egy lépéssel közelebb kerülünk álmainkhoz. Nem mindig elég az, ha gondolatban látjuk, amit el akarunk érni. Sokszor kell az írás, hogy a fizikai világban is kinyilvánítsuk, mit szeretnénk elérni. Ez egy olyan erős üzenet a tudatalatti számára, ami sokszor csodákra képes.

Az én üzenetem az előtted álló évre: Képzeld el, érezd át, írd le, higgy benne és cselekedj!

Sikeres és Boldog Új Évet Kívánok! 🙂


DXN termékek és törzsvásárlói regisztráció DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások