Évtervezés egy finom kávé mellett

DXN kávé

Idén év végén se hagyd ki a következő éved tudatos megtervezését. Minél részletesebben kidolgozod a jövő évedet, annál nagyobb eséllyel valósíthatod meg kitűzött céljaid. Ehhez persze egész éves fókuszált cselekvés szükséges.

Segítséget nyújt a jövő éved megtervezésében a Yearcompass / Éviránytű. Töltsd le innen! Zárd le az éved és tervezd meg a következőt.

Yearcompass és a tudatos évtervezés

Yearcompass évtervezőNem olyan régóta, körülbelül 2-3 éve minden év végén szakítok egy kis időt arra, hogy átgondoljam a jövő évi céljaimat. Bevallom, idén először töltöttem ki ezt a kis Yearcompass füzetecskét.

A füzetet online is ki lehet tölteni, de szerintem sokkal hatásosabb, ha kézzel írjuk le következő évi terveinket.

Ahogy a tanács is szól, kapcsoljunk be egy halk (relaxációs) zenét és készítsünk magunknak egy forró italt a kitöltés megkezdése előtt. Megfogadtam ezt a tanácsot, bár én nem forró (csak langyos) italt készítettem magamnak. Kedvenc kávém, a Zhi Cafe Classic segített abban, hogy visszatekintsek 2015-re és megalkossam a 2016-os évemet.

Nekem 2016-ban egyik fő célom, hogy még több, még érdekesebb cikkeket tegyek közzé itt a legjobbkave.hu blogomon és hasznos tartalmakat osszak meg veled.

Kétféle változatot kínál a Yearcompass céljaink rendszerezéséhez. Az egyik a társasági változat, a másik pedig a magányos. Én egyedül töltöttem ki a Yearcompass évrendező füzetet. Azt gondoltam, hogy megleszek vele 1-2 óra alatt, de nem. A füzet nagyon alaposan kitér minden területre, ezért a kitöltésre szánt időt is meg kell neki adni. Nekem 3 órára volt szükségem ahhoz, hogy mindenen jól átrágjam magam.

Ha átgondoljuk céljainkat és írásba foglaljuk azokat a dolgokat, amiket meg szeretnénk valósítani, azzal legalább egy lépéssel közelebb kerülünk álmainkhoz. Nem mindig elég az, ha gondolatban látjuk, amit el akarunk érni. Sokszor kell az írás, hogy a fizikai világban is kinyilvánítsuk, mit szeretnénk elérni. Ez egy olyan erős üzenet a tudatalatti számára, ami sokszor csodákra képes.

Az én üzenetem az előtted álló évre: Képzeld el, érezd át, írd le, higgy benne és cselekedj!

Sikeres és Boldog Új Évet Kívánok! 🙂

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.