DXN Ganoderma: A Ganoderma és a csirketeszt (2. rész)

DXN kávé

Honnan tudhatjuk, hogy az a ganoderma, amit megeszünk, jó-e? Nem mindegy, milyen ganodermát fogyasztunk. A minőség nemcsak cégfüggő, hanem ganoderma fajfüggő is. Vannak ganoderma fajok, melyek kisebb hatékonysággal bírnak.

Ha valóban minőségi terméket szeretnénk fogyasztani, a DXN ganoderma gombája az egyik legjobb gyógygomba. Miért mondom ezt?

Miért lehetünk biztosak a DXN ganoderma kiváló minőségében?

A DXN elnöke meséli el a lenti videóban, hogyan választották ki a legjobb gombákat. Malajziában jelenleg több, mint 200 ganoderma fajt tartanak számon.

Egy egyszerű kísérlettel kiválasztották a legtökéletesebb gombákat. A teszt pedig…

A nagy csirketeszt

DXN Ganoderma

A kiválasztásnál csirkéken kísérleteztek, de nem szokványos kísérletek voltak ezek. A csirketeszt során a csirkéket ganodermával etették. A dzsungelben összegyűjtöttek az egyes ganoderma fajokból és ezzel etették a csirkéket. A különböző ganoderma fajok hatékonyságát így próbálták ki.

Tudni kell, hogy a tyúkok pár év után már nem tojnak tojást. A kísérlet során azok a tyúkok, amelyek a jó minőségű ganodermát ették, újból elkezdtek tojást rakni. Tehát ebből arra következtethetünk, hogy a jó minőségű ganodermának regeneráló hatása van.

A csirketesztnek volt egy másik furcsa, ám pozitív hatása. A csirkék általában nem repülnek. Legalábbis nem úgy, mint például egy fecske. Azonban amikor ezeknek a csirkéknek ganodermát adtak, akkor voltak, melyek felrepültek a fára és a fán töltötték az éjszakát. A ganoderma gomba tehát energizálta ezeket a csirkéket, minek köszönhetően képesek voltak felrepülni a fára.

A tesztet követően…

Kiválasztottak 6 ganoderma fajt. Ezeket a fajokat embereken is kipróbálták tapasztalatszerzés céljából. Fantasztikus hatásokról számoltak be. Ez volt a DXN megalakulásának kezdetén.

Azóta már több, mint 20 év telt el és a gyógygomba egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több cég van a piacon, akik igyekeznek meglovagolni ezt a népszerűségi hullámot. Ezért jó, ha tudjuk, honnan és milyen minőségű ganodermát vásárolunk. Amennyire lehet, nézzünk utána, hogy biztosan a megfelelőt választhassuk ki, akár ganodermás kávéról, akár kapszuláról vagy porról van szó.

A DXN cég számos tanúsítvánnyal és elismeréssel bizonyította az organikusan termesztett ganodermájának kiváló minőségét.

Ebben a videóban, két percben meghallgathatod a DXN elnökének szavaival a csirketesztről szóló beszámolót:

A cikksorozat további részeit az alábbi linkekre kattintva olvashatod el:
DXN Ganoderma: Organikus termesztés (1. rész)


DXN termékek és törzsvásárlói regisztráció DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások