DXN Ganoderma: A Ganoderma és a csirketeszt (2. rész)

DXN kávé

Honnan tudhatjuk, hogy az a ganoderma, amit megeszünk, jó-e? Nem mindegy, milyen ganodermát fogyasztunk. A minőség nemcsak cégfüggő, hanem ganoderma fajfüggő is. Vannak ganoderma fajok, melyek kisebb hatékonysággal bírnak.

Ha valóban minőségi terméket szeretnénk fogyasztani, a DXN ganoderma gombája az egyik legjobb gyógygomba. Miért mondom ezt?

Miért lehetünk biztosak a DXN ganoderma kiváló minőségében?

A DXN elnöke meséli el a lenti videóban, hogyan választották ki a legjobb gombákat. Malajziában jelenleg több, mint 200 ganoderma fajt tartanak számon.

Egy egyszerű kísérlettel kiválasztották a legtökéletesebb gombákat. A teszt pedig…

A nagy csirketeszt

DXN GanodermaA kiválasztásnál csirkéken kísérleteztek, de nem szokványos kísérletek voltak ezek. A csirketeszt során a csirkéket ganodermával etették. A dzsungelben összegyűjtöttek az egyes ganoderma fajokból és ezzel etették a csirkéket. A különböző ganoderma fajok hatékonyságát így próbálták ki.

Tudni kell, hogy a tyúkok pár év után már nem tojnak tojást. A kísérlet során azok a tyúkok, amelyek a jó minőségű ganodermát ették, újból elkezdtek tojást rakni. Tehát ebből arra következtethetünk, hogy a jó minőségű ganodermának regeneráló hatása van.

A csirketesztnek volt egy másik furcsa, ám pozitív hatása. A csirkék általában nem repülnek. Legalábbis nem úgy, mint például egy fecske. Azonban amikor ezeknek a csirkéknek ganodermát adtak, akkor voltak, melyek felrepültek a fára és a fán töltötték az éjszakát. A ganoderma gomba tehát energizálta ezeket a csirkéket, minek köszönhetően képesek voltak felrepülni a fára.

A tesztet követően…

Kiválasztottak 6 ganoderma fajt. Ezeket a fajokat embereken is kipróbálták tapasztalatszerzés céljából. Fantasztikus hatásokról számoltak be. Ez volt a DXN megalakulásának kezdetén.

Azóta már több, mint 20 év telt el és a gyógygomba egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több cég van a piacon, akik igyekeznek meglovagolni ezt a népszerűségi hullámot. Ezért jó, ha tudjuk, honnan és milyen minőségű ganodermát vásárolunk. Amennyire lehet, nézzünk utána, hogy biztosan a megfelelőt választhassuk ki, akár ganodermás kávéról, akár kapszuláról vagy porról van szó.

A DXN cég számos tanúsítvánnyal és elismeréssel bizonyította az organikusan termesztett ganodermájának kiváló minőségét.

Ebben a videóban, két percben meghallgathatod a DXN elnökének szavaival a csirketesztről szóló beszámolót:

 

A cikksorozat további részeit az alábbi linkekre kattintva olvashatod el:
DXN Ganoderma: Organikus termesztés (1. rész)

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.