Bemutatkozik a DXN Coffee Try Pack

DXN kávé

A DXN Coffee Try Pack összeállítás azoknak lett kitalálva, akik a lehető legtöbb DXN kávét szeretnék kipróbálni anélkül, hogy egy egész dobozzal kelljen vásárolniuk.

Ebben a csomagban van két különlegesebb ízű kávé is: Maca EuCafe és Maca Vita Cafe. Ízlés dolga, hogy kinek mennyire válik be. Ami engem illet, nem lettek a kedvenceim. Ugyanakkor az DXN Coffee Try Pack remek lehetőség arra, hogy kockázat nélkül kipróbálhassuk ezeket a kávékat is. Én is így tettem, bár én akkor a DXN Gift Box Extra megvásárlásával próbáltam ki ezeket a kávékat.

Ha ízlik, bátran vehetünk belőle akár egy egész dobozzal is. Ha pedig nem nyerte el a tetszésünk, nem történik meg, hogy a nyakunkon marad, hiszen a DXN Coffee Try Pack-ben csupán 1-1 tasak kávét találunk (kivéve a Lingzhi Black Coffee, amiből 2 tasak van).

A DXN Coffee Try Pack kávés csomagot ide kattintva megvásárolhatod webáruházamban!

DXN Coffee Try Pack kávé csomag

A DXN Coffee Try Pack tartalma

A DXN Try Pack-el ellentétben itt minden kávé instant kiszerelésű. Nincs benne filteres kávé.

A csomag tartalma:

  • DXN Cream Coffee (14 g) – 1 tasak
  • Lingzhi Black Coffee (4,5 g) – 2 tasak
  • Lingzhi Coffee 3in1 (21 g) – 1 tasak
  • Maca EuCafe (21 g) – 1 tasak
  • Maca Vita Cafe (21 g) – 1 tasak
  • Zhi Mocha (21 g) – 1 tasak

Hogyan készítsd el ezeket a kávékat?

Egy tasak felhasználásával akár többen is megkávézhattok. Igazán izgalmas dolog, mikor a különböző ízeket egy vidám társaság együtt próbálja ki. Rögtön tapasztalatot is cserélhettek.

Ha a kávékat többen próbáljátok ki, minden tasak kávét el tudtok osztani 2-3 részre. Egy tasakhoz körülbelül 1,5 dl, max 80 ˚C-os vizet célszerű felhasználni. A víz mennyisége lehet kevesebb is, több is. Ezt menet közben mindenki ízlésére tudja szabni.

Viszont a hőfokra mindenképp ügyeljünk, hogy ne lépjük át a 75-80 ˚C-ot. Így az egészséges kávékban található ganoderma gomba sem fog károsodni és ki tudja fejteni jótékony hatását.

Fogyaszd egészséggel! 🙂

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.