Amiért a DXN kávé a kedvencem

DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Idén már a 8. éve fogyasztom a DXN kávéit. Jelenleg 8 féle íz található meg a kínálatban. Az én kedvenceim a Lingzhi Coffee 3 in 1 EU (ami a lenti instagram képemen is látható) és a Zhi Cafe Classic.

Mivel jóízűek, szívesen ajánlom és értékesítem. Ha nem így lenne, nem innám már 8 éve. Mindegyiket DXN kávét megvásárolhatod Ganoderma kávé webshopomban. Vagy írj és szívesen segítek a választásban. Elsőre a bőség zavara lehet úrrá rajtad, amit meg is értek. Mindegyik kávénak kicsit más az íze, így mindenki megtalálhatja magának a kedvencét.

Én a cappuccino ízvilágú kávékat szeretem inkább, ezért lett a kedvencem a fenti 2 kávé. Amikor kevesebb időm van, vagy egyszerűen csak a kényelmesebb kávékészítést választom, olyankor a 3 az 1-ben DXN kávét iszom. Ha viszont egy kevésbé erős, ám egy finom édes kávéra vágyom, sok tejjel, akkor pedig a Zhi Cafe Classic filteres kávét iszom. Ennek kicsit több idő kell, míg elkészül, mivel a filternek néhány percet áznia kell a vízben.

Imádom, hogy ezek a kávék nem tartalmaznak mesterséges színezékeket. Tartósítószermentesek, így a szervezetemet nem nehezítem el különféle ismeretlen vegyi anyagokkal.

A DXN odafigyel arra, hogy kávéi minőségi alapanyagokból készüljenek és azok egészségesek legyenek. Ehhez hozzájárul, hogy a kávékba ganoderma kivonatot kevernek. Így a kávé már nem “csak” egy kávé lesz, hanem egy egészséges ganodermás lúgosító kávé.

Ne nekem higgy, próbáld ki. Mint mondtam, én már 8 éve a rabja vagyok és nem bántam meg. 🙂


DXN egészséges kávék és törzsvásárlói regisztráció

Hozzászólások