Mire jó a knock box?

Legyél Te is DXN ganoderma kávé fogyasztó! Miért? Mert egészséges, finom, és még pénzt is kereshetsz vele. A részleteket megtalálod ide kattintva.

Kávézacc
Fotó: paytai, FreeDigitalPhotos.net

A knock boxnak nincs pontos magyar megfelelője. Az angol neve terjedt el leginkább a barista körökben. Ha a funkciójának megfelelő magyar nevet szeretnénk találni neki, akkor egyszerűen csak azt mondjuk, hogy a knock box valójában zacctartó. Sok helyen zacckiütőnek nevezik.

A knock box jelentése

A knock jelentése kopogás vagy kopogtatni. Arra utal, hogy a szűrőtartóból a zacc a zacctartó falához ütögetve kerül bele a knock boxba. A box jelentése doboz, de magyarul is használjuk bokszként, ha a dobozra gondolunk. Tehát a knock box egy olyan tároló, amibe belerakhatjuk a kávézaccot. Természetesen ez a tárolás csak átmeneti jellegű.

Milyen knock boxok vannak?

A knock box mérete, anyaga, formája és színe is különböző lehet. Készülnek műanyagból knock boxok, de megtalálhatjuk az igényesebb, rozsdamentes acélból készülő változatait is. Áruk olyan 5-6 ezer Forintról indul és felmehet akár 35-40 ezer Forintig is.

DXN termékek és kávék

Találtam néhány oldalt, ahonnan a knock box beszerezhető:
baristaszakuzlet.hu
mindenamibar.com
bareszkozok.hu

 

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. 🙂 RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.