Latte art oroszlán Photoshop segítségével

Legyél Te is DXN ganoderma kávé fogyasztó! Miért? Mert egészséges, finom, és még pénzt is kereshetsz vele. A részleteket megtalálod ide kattintva.

A cím önmagáért beszél. Ha úgy gondoljuk, nem vagyunk eléggé tehetségesek ahhoz, hogy valódi latte art oroszlánt készítsünk, hívjuk segítségül a technikát és készítsünk Photoshop segítségével latte art oroszlán mintát.

A videót megnézvén elgondolkodhatunk rajta, hogy vajon melyik technikával könnyebb a megvalósítás. Kis gyakorlással, némi tejhabbal és kávéval lehet, hogy hamarabb elsajátítanánk a fogásokat. Nézd meg te is a videót és döntsd el, hogy a valóságban vagy Photoshop programmal a könnyebb. Véleményed írd meg kommentben.

DXN termékek és kávék

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. 🙂 RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.