Kopi Luwak a Bakancslista c. filmben

Legyél Te is DXN ganoderma kávé fogyasztó! Miért? Mert egészséges, finom, és még pénzt is kereshetsz vele. A részleteket megtalálod ide kattintva.

Ha már kávé, akkor jöjjön egy kis filmajánló, amiben a Kopi Luwak is szerepet kapott.

A Bakancslista című filmet nemrég néztem meg. Azoknak ajánlom, akik szeretnek elmélkedni az élet dolgain. A besorolása alapján vígjáték, kalandfilm és dráma egyben.

Két nagyszerű színész, Jack Nicholson és Morgan Freeman játssza a főszerepet.  Filmbéli karaktereik halálos betegek és eldöntik, hogy írnak egy listát, mit szeretnének megtenni, mielőtt feldobják a bakancsuk. Ez a bakancslista.

DXN termékek és kávék

A két főhős társadalmilag sincs egy szinten. Míg Edward Cole (Jack Nicholson) a sznob attitűdökkel rendelkező beképzelt gazdag, addig Carter Chambers (Morgan Freeman) egy középosztálybeli csendes, becsületes fickó. A film végére a karakterek összecsiszolódnak és barátságot kötnek a még hátralévő életükre.

És itt jön képbe a Kopi Luwak. Edward Cole mindig a világ egyik legdrágább kávéját, a Kopi Luwak-ot issza, de valahogy arról nem volt tudomása, hogy miféle kávé is ez. Carter Chambers világosítja fel halálos ágyán és ezzel a tettével egy újabb dolgot pipálhatnak ki a bakancslistájukon.

Volt szerencsém a barista tanfolyamon képet készíteni a cibatmacska ürülékéről, melyből a Kopi Luwak is készül.

Az ominózus jelenet pedig, melyben Jack Nicholson karakterének felnyitják a szemét a kávéjával kapcsolatban:

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. 🙂 RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.