Karácsonyi ajtódísz fahéjjal, kávészemekkel

Legyél Te is DXN ganoderma kávé fogyasztó! Miért? Mert egészséges, finom, és még pénzt is kereshetsz vele. A részleteket megtalálod ide kattintva.

A tavalyi adventi koszorúm után idén karácsonyi ajtódíszt készítettem. Természetesen most sem hiányozhatott a kávé, mint díszítési kellék.

Karácsonyi ajtódísz alapanyagok

Ha te is hasonló ajtódíszt szeretnél készíteni karácsonyra, az alábbi kellékekre és alapanyagokra lesz szükséged:

  • hungarocell karika (lapos)
  • aranyszínű szalag
  • bordó/piros színű szalag
  • aranyozott fenyő és virág
  • fahéj
  • kávészemek
  • ragasztópisztoly
  • olló

Karácsonyi ajtódísz készítése

Karácsonyi ajtódísz készítése

Vegyük a hungarocell karikát és tekerjük körbe körülbelül az egyharmad részét aranyszínű szalaggal. A szalag végeit ragasztópisztollyal rögzítsük a hungarocell karika aljára. A bordó szalaggal ugyanezt a műveletet végezzük el és fedjük be teljesen a karikát. Ezzel elő is készítettük a karácsonyi ajtódísz alapját, amire már lehet tetszőlegesen díszíteni.

Szintén ragasztópisztollyal felragasztottam az aranyszínű díszeket. Én ezeket a műanyag fenyőleveleket és virágot egy évekkel ezelőtt vásárolt adventi koszorúról szedtem le és használtam fel a saját készítésű karácsonyi ajtódíszemhez.

DXN Gift Box Extra

Ezután ragasszuk fel a fahéjakat, majd pedig a kávészemeket is az ajtódíszre.

Nagyon mutatós, visszafogott karácsonyi ajtódísz kerekedett a végére. Egyszerű elkészíteni és tényleg nincs vele sok munka.

Ragaszthatsz egy vékonyabb szalagból akasztót az ajtódíszre. Nálunk az ajtón van egy kis kiálló akasztó, ezért én ezt a részét kihagytam a kreatív folyamatból.

Karácsonyi ajtódísz fahéjjal, kávészemekkel

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. 🙂 RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.