Bemutatkozik a DXN Coffee Try Pack

Legyél Te is DXN ganoderma kávé fogyasztó! Miért? Mert egészséges, finom, és még pénzt is kereshetsz vele. A részleteket megtalálod ide kattintva.

A DXN Coffee Try Pack összeállítás azoknak lett kitalálva, akik a lehető legtöbb DXN kávét szeretnék kipróbálni anélkül, hogy egy egész dobozzal kelljen vásárolniuk.

Ebben a csomagban van két különlegesebb ízű kávé is: Maca EuCafe és Maca Vita Cafe. Ízlés dolga, hogy kinek mennyire válik be. Ami engem illet, nem lettek a kedvenceim. Ugyanakkor az DXN Coffee Try Pack remek lehetőség arra, hogy kockázat nélkül kipróbálhassuk ezeket a kávékat is. Én is így tettem, bár én akkor a DXN Gift Box Extra megvásárlásával próbáltam ki ezeket a kávékat.

Ha ízlik, bátran vehetünk belőle akár egy egész dobozzal is. Ha pedig nem nyerte el a tetszésünk, nem történik meg, hogy a nyakunkon marad, hiszen a DXN Coffee Try Pack-ben csupán 1-1 tasak kávét találunk (kivéve a Lingzhi Black Coffee, amiből 2 tasak van).

DXN termékek és kávék

A DXN Coffee Try Pack kávés csomagot ide kattintva megvásárolhatod webáruházamban!

DXN Coffee Try Pack kávé csomag

A DXN Coffee Try Pack tartalma

A DXN Try Pack-el ellentétben itt minden kávé instant kiszerelésű. Nincs benne filteres kávé.

A csomag tartalma:

  • DXN Cream Coffee (14 g) – 1 tasak
  • Lingzhi Black Coffee (4,5 g) – 2 tasak
  • Lingzhi Coffee 3in1 (21 g) – 1 tasak
  • Maca EuCafe (21 g) – 1 tasak
  • Maca Vita Cafe (21 g) – 1 tasak
  • Zhi Mocha (21 g) – 1 tasak

Hogyan készítsd el ezeket a kávékat?

Egy tasak felhasználásával akár többen is megkávézhattok. Igazán izgalmas dolog, mikor a különböző ízeket egy vidám társaság együtt próbálja ki. Rögtön tapasztalatot is cserélhettek.

Ha a kávékat többen próbáljátok ki, minden tasak kávét el tudtok osztani 2-3 részre. Egy tasakhoz körülbelül 1,5 dl, max 80 ˚C-os vizet célszerű felhasználni. A víz mennyisége lehet kevesebb is, több is. Ezt menet közben mindenki ízlésére tudja szabni.

Viszont a hőfokra mindenképp ügyeljünk, hogy ne lépjük át a 75-80 ˚C-ot. Így az egészséges kávékban található ganoderma gomba sem fog károsodni és ki tudja fejteni jótékony hatását.

Fogyaszd egészséggel! 🙂

DXN termékek és kávék       Kávés üzleti lehetőség, MLM

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. 🙂 RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Strifler Anita

DXN üzletépítő és blogger vagyok. Csapatom bővítéséhez olyan személyeket keresek, akik szívesen kipróbálnának egy másfajta kávét és szeretnének vele pénzt is keresni. :) RÉSZLETEK ITT: fekete.ganodermakave.hu, strifler.anita@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.